Gi dine ansatte verktøy for selvledelse, for økt motivasjon!

Ansatte som jobber som et team for å nå bedriftens mål

Coaching bedrift passer for dere som kjenner dere igjen i dette:

 • Opplever du som leder at dine medarbeidere har mistet motivasjon og tempo?
 • Har bedriften høyere sykefravær enn ønsket fraværsmål?
 • Er bedriften i en endringsprosess og trenger hjelp med å få eierskap hos de ansatte til endringene? 
 • Ønsker dere en samling for å bygge mer vi følelse, fellesskap og teamspirit?
 • Ønsker dere konkrete hverdags – coachingverktøy for ledelse og selvledelse?

Hvordan kan jeg som coach samarbeide med din bedrift?

Vi ønsker ofte å gjøre ting selv, fordi vi vil spare penger eller fordi vi mener vi har kompetansen selv. Men av og til kan være veldig smart å investere tid og penger i en objektiv sparringspartner og utfordrer. En som kommer utenifra vil kunne utfordre på en ny måte, med et annet perspektiv og målet mitt er alltid å skape motivasjon til endringer ved å gjøre det attraktivt og lystbetont.

Det er tidkrevende, og demotiverende å jobbe med endringer i for stor motstand. Er det noe som ikke er optimalt internt i deres bedrift, ikke vent for lenge med å få bistand av en objektiv støttespiller. 

Coaching og workshop gir veiledning og verktøy som øker motivasjon og innsats hos de ansatte. 
La deres ansatte få eierskap og ansvar for egen hverdag, få felles forståelse og motivasjon for bedriftens mål. 

Workshop - Kickoff

Vi har fokus på påfyll som gir mer motivasjon og energi i arbeidshverdagen. Dere vil få coachingverktøy for selvledelse, lære å ta eierskap til egen arbeidshverdag og bli bevisst på hvordan vi påvirkes og påvirker andre. Målet er å gi dere påfyll av energi, motivasjon og verktøy rundt det tema dere trenger.

Coaching tema vi kan jobbe med: 
Arbeidsglede, Eierskap, Endringer, Energi, Oversikt, Sortering, Prioritering, Mestring, Motivasjon m.mer.

Dere får coachingverktøy og modeller, samt oppgaver slik at dere får eierskap til modellene og få jobbet sammen om temaene – med fokus på fellesskap og felles forståelse.

Coaching bedrift 1:1

Individuell coaching til ansatte kan benyttes som et enkeltstående tilbud til ansatte eller som tillegg til workshop.

Aktuelle temaer vi jobber med som bidrar til bevisstgjøring og trygghet hos ansatte kan være:

 • Jobbrollen styrker og forbedringspotensial
 • Arbeidsoppgaver, motivasjon og kompetanse
 • Kommunikasjon 
 • Medarbeidersamtalen
 • Struktur, sortering og prioritering
 • Work/life balance og forebyggende stressmestring.

Hinderløypa Team

Hinderløypa tilbyr en morsom og annerledes teambuildingsaktivitet med oppgaver som fører til at deltakerne blir bedre kjent, styrker teamfølelsen, samspill, samarbeid på tvers, og at dere blir bevisst på å utnytte hverandres styrker og ulikheter.

Aktiv deltagelse både mentalt og fysisk og jeg legger opp til at alle må bidra og delta. Teambuilding med Hinderløypa er lav terskel, med fokus på helsa og at det skal være gøy for deltakerne! 

Ditt team vil bli godt kjent med hverandre gjennom en morsom teambuilding.

Kick off endringsprosess - Strålfors AS

Kickoff Endringsprosess Som ny leder, i gang med en omfattende endringsprosess i egen avdeling, ønsket jeg å gi mine medarbeidere pause fra en travel hverdag samt ekstra inspirasjon og påfyll i forbindelse med de pågående endringer. Jeg har tidligere brukt Vibeke som personlig coach og var da godt fornøyd med hennes bistand, hun var derfor et naturlig valg til denne seansen. Vibeke holdt et «foredrag» med mye involvering og deltagelse fra oss. Temaet var, endring med glede, hvordan vi selv kan påvirke egen hverdag og hvordan vi påvirker hverandre.Vi er alle strålende fornøyd med seansen, og det konkrete resultatet i form av plakater er nå hengt opp i våre lokaler, så vi kommer ikke til å glemme denne dagen med første:) Jeg anbefaler Vibeke til alle som ønsker en samling med god stemning, energi og nyttige verktøy!

Hvem er Vibeke som coach og fasilitator

Vibeke er en coach som jobber med bedrifter og private personer

Mitt navn er Vibeke Arntzen Fredriksen. Jeg er sertifisert coach DNCF og synes det er veldig motiverende å kunne bidra til andre menneskers utvikling og endring gjennom coaching. Etter 20 år med tallknusing, økonomi, regnskap og administrasjon ønsket jeg å jobbe med mennesker. De siste 11 årene har jeg bidratt til en enklere hverdag for flere bedrifter og privatpersoner.

Mine fokusområder for coaching i bedrift er å øke motivasjon og resultater til hvert enkelt individ og til team samt hjelpe de ansatte til å bli tryggere og tydeligere i den rollen de har eller i en ny rolle i fremtiden. 
Som coach og person er jeg opptatt av å være støttende og utfordrende. Jeg ønsker å bidra til at du oppnår dine mål, samt får verktøy til å stå i de endringene du har i din hverdag som medarbeider, leder og privatperson.  

referansekunder all or nothing coaching bedrift workshop

Ta kontakt med deres forespørsel, helt uforpliktende!

Rull til toppen