Coaching Bedrift

Mange bedrifter i Norge har brukt coaching i flere år. Effektiv coaching vil kunne forbedre kommunikasjon, arbeidsmiljø,  og utvikle ledere og medarbeiderne i deres bedrift til å bli enda tydeligere og tryggere i sine jobbroller.

Coaching og ledelse

I dagens samfunn har de fleste av oss hektiske hverdager med mange og stadige endringer.  Noen positive og andre krevende.
Coaching bedrift passer for bedrifter som har fokus på personlig utvikling av sine ansatte, bedrifter som ønsker å gi ledere og ansatte støtte, utvikling, gode verktøy og veiledning. Målet med coaching bedrift er å indirekte bidra til å øke lønnsomhet samt beholde dyktige medarbeidere i bedriften. Det å investere i de ansatte anser jeg som er konkurransefortrinn for å få de beste medarbeiderne.

Få enkle og effektive coaching verktøy

Å ha gode, enkle og effektive verktøy for ledelse bidrar til trygghet når krevende situasjoner oppstår. Coaching til bedrift gir ledere og ansatte konkrete verktøy for å lede seg selv og andre på best mulig måte. Å bli god på selvledelse er avgjørende i vår hybride arbeidshverdag.

Bli tydeligere og tryggere som leder og medarbeider

Ingen mennesker er like, derfor er heller ingen coachingprosess hos meg lik. Jeg er opptatt av at du skal få riktige verktøy til riktig tid. Verktøy som du som coachingkunde tar eierskap til, samt implementerer i din arbeidshverdag enten du er leder eller medarbeider.

Coaching bidrar til personlig utvikling og bidrar til økt trygghet og tydelighet.

Noen aktuelle temaer som bidrar til bevisstgjøring og trygghet:

  • Dine jobbroller, styrker og ditt forbedringspotensial.
  • Dine arbeidsoppgaver, din motivasjon, erfaring og kompetanse.
  • Kommunikasjon og forventningsavklaring.
  • Forberedelse til medarbeidersamtale, presentasjoner og viktige møter.
  • Få bedre struktur gjennom sortering og prioritering av dine oppgaver.
  • Work/life balance og forebyggende stressmestring.

Fornøyde og motiverte ansatte skaper bedre resultater!

Coaching i bedrift tilbys til bedrifter i Oslo og omegn, samt online til hele Norge.

referansekunder all or nothing coaching bedrift workshop
referansekunder all or nothing coaching bedrift 1:1

Mitt navn er Vibeke Arntzen Fredriksen. Jeg er sertifisert coach DNCF og har jobbet med store og små bedrifter, samt forskjellige forbund. Les referanser fra bedrifter om coaching og workshops jeg har hatt i bedrift.

Som coach er jeg opptatt av å være støttende og utfordrende, slik at du oppnår dine mål, samt får verktøy til å stå i de endringene som er en del av din hverdag som medarbeider eller leder.

Trenger dine medarbeidere en objektiv støtte og sparringspartner og noen å snakke med er jeg klar for å bistå! Les mer om meg her

Motivasjon og verktøy

Jeg er veldig fornøyd med hele prosessen. Jeg føler det har gitt meg mye motivasjon og påfyll i jobben og privat. For min del er det ikke noe som kunne vært bedre. Jeg synes du er utrolig skrudd på og tunet inn på meg i samtalene. Jeg har tatt i bruk flere av modellene med mitt team på jobb. Jeg har fått med meg en verktøykasse som jeg kan bruke i ulike situasjoner. Det største endringen er at jeg nå føler meg god nok og at jeg har fått troen på at jeg har mye å bidra med. Jeg en verktøykasse som jeg kan bruke både privat og i jobbsammenheng. Jeg har allerede anbefalt Vibeke videre til flere i mitt nettverk.

Balanse jobb og privat

Før jeg begynte hos Vibeke følte jeg jobben min slukte meg og jeg tok alt det negative fra jobb med meg hjem. Målet mitt med coaching var å få balanse mellom jobb og fritid. Nå jobber jeg sjeldent på kveldene og jeg blir ikke lenger stresset slik som før. I løpet av prosessen har jeg oppnådd mange delmål som jeg hadde utsatt og egentlig ikke trodd var oppnåelige. Så feil kan man ta! Vibeke har en fantastisk evne til å «lese» meg med å stille åpne spørsmål som er «spot on». Vi kom til kjernen av problemene og ved hjelp av samtale, øvelser og verktøy, er ikke lenger mål uoppnåelig. Jeg anbefaler Vibeke på det varmeste. All ære til Vibeke for sitt engasjement og dedikasjon.

Mental opprydding

“Der du har dine gaver – har du dine oppgaver”, er viktig å definere for å ha det bra i arbeidslivet. Vibeke var den sparringspartner jeg hadde behov for i min situasjon. Hun hjalp meg å finne tilbake den “røde tråden” i hva jeg liker å jobbe med, og hvor mine interesser / gaver ligger. Hun er en aktiv lytter og kommer med både gode spørsmål og gode råd. Jeg vil absolutt anbefale henne til andre i min situasjon – hun er god på å hjelpe til å “rydde opp” mentalt!

Vil du samarbeide med meg? Send inn skjema så finner vi ut av veien videre!

Rull til toppen