Coaching privat

Personlig coaching er for deg som er klar for å gjøre tiltak som gir positive endringer i forhold til hva som er viktig for deg, i ditt liv.

Med personlig coaching vil du få gode hverdagsverktøy for selvutvikling for mer energi, selvfølelse og gode dager.

Personlig coaching tilbys i Oslo eller online i hele Norge.

Karrierecoaching

Karrierecoaching er for deg som ønsker å vite mer om hvordan du best kan utnytte ditt potensial, i den jobben du har nå eller i din videre karriere.

Hvis du ønsker et karriereskifte og trenger motivasjon for å komme i gang med prosessen eller du ønsker å utvikle deg i din nåværende rolle vil karrierecoaching være et perfekt verktøy for deg.

I karrierecoaching hos meg tilpasses coachingprossesen deg; enten du er i omstilling, permittert, ønsker helt ny karrierevei eller klar for samme type jobb, men på ny arbeidsplass.

Karrierecoaching tilbys i Oslo eller online til hele Norge.

Coaching bedrift 1:1

Bedriftens medarbeidere er bedriftens største konkurransefortrinn. Coaching av bedriftens ledere og medarbeidere er et effektivt verktøy som vil gi riktig fokus, lede til større måloppnåelse, mer mestring og bedre oversikt i hverdagen hos de ansatte.

Er du en leder som ønsker coaching til en av dine medarbeidere  eller til deg selv? Føler du deg «ensom» i din lederrolle og ønsker en positiv sparringspartner? Coaching gir utvikling, og økt motivasjon for å nå personlige og bedriftens mål. 

Coaching til bedrift tilbys fysisk i Oslo, samt online til hele Norge.

Jeg har fått meg jobb!

Hvilke resultater har du oppnådd? Jeg har fått meg jobb! Du er GULL og sammen har vi jo vært dynamitt! Jeg har fått mer innsikt i egne «gullbarrer», økt grad av selvtillit og selvbilde. Blitt mildere og mer god med meg selv gjennom vår prosess de siste månedene. Funnet gnisten igjen, og du har gjort meg bevisst på hvordan å hente den frem. For det er det DU gjør – øker graden av selvinnsikt og selvfølelse <3 Hvordan har det utviklet deg? Det har først og fremst utviklet meg til å bli tryggere i mitt karrierebytte, få en økt stolthet og et eierskap til min nåværende situasjon, samt fokusere på det positive å se fremover. Hva har du erfart og lært fra disse timene? Å, det er så mangt. Jeg har jo nevnt en del ting ovenfor, men du har gitt meg «et dytt i rompa» gjentatte ganger. Det du gjør er jo å mobilisere de kreftene og energiene jeg har inni meg, men som jeg har fomlet litt med å sette i system. Hva var bra med coachingen? Du er så PÅ! Fra første sekund, det strømmer deilig og genuin energi ut fra skjermen og fyller huset mitt her i nord. Du er handlekraftig og svært løsningsorientert. Uredd for å ta tak i ting, og ikke minst gå i dybden på problemstillinger/situsjoner/følelser. Du følger opp og er rett og slett en ildsjel i det du gjør – en glede å samarbeide med deg.

Rull til toppen