Coaching bedrift

Bedriftens medarbeidere er bedriftens største konkurransefortrinn. Coaching av bedriftens ledere og ansatte er et effektivt og energigivende verktøy som vil gi riktig fokus, lede til større måloppnåelse, mer mestring og bedre oversikt i hverdagen hos hele bedriftens verdikjede.

Er du en leder som ønsker coaching til en av dine ansatte eller til deg selv? Eller føler du deg «ensom» i din lederrolle og ønsker en positiv sparringspartner? Coaching et er effektiv og energigivende verktøy som vil hjelpe deg og dine medarbeidere med å nå deres mål.

Coaching i bedrift tilbys bedrifter i Oslo og omegn

Karrierecoaching

Karrierecoaching er for deg som ønsker å vite mer om hvordan du best kan utnytte ditt potensial i den jobben du er nå eller på din videre karrierevei.

Hvis du ønsker et karriereskifte og trenger coaching for å komme i gang med prosessen eller du ønsker å utvikle deg i din nåværende rolle vil karrierecoaching være et riktig verktøy for deg.

Under karrierecoaching tilpasses coachingprossesen deg; enten du er i omstilling, permittert, ønsker helt ny karrierevei eller klar for samme type jobb, men på ny arbeidsplass.

Karrierecoaching tilbys i Oslo eller online

Coaching privat

Personlig coaching er for deg som er klar for å gjøre tiltak for positive endringer i tråd med hva som er viktig for deg, i ditt liv.

Med personlig coaching vil du få gode hverdagsverktøy for selvutvikling med mer energi, selvfølelse og gode dager.

Personlig coaching tilbys i Oslo eller online

Jeg har fått meg jobb!

Hvilke resultater har du oppnådd? Jeg har fått meg jobb! Du er GULL og sammen har vi jo vært dynamitt! Jeg har fått mer innsikt i egne «gullbarrer», økt grad av selvtillit og selvbilde. Blitt mildere og mer god med meg selv gjennom vår prosess de siste månedene. Funnet gnisten igjen, og du har gjort meg bevisst på hvordan å hente den frem. For det er det DU gjør – øker graden av selvinnsikt og selvfølelse <3 Hvordan har det utviklet deg? Det har først og fremst utviklet meg til å bli tryggere i mitt karrierebytte, få en økt stolthet og et eierskap til min nåværende situasjon, samt fokusere på det positive å se fremover. Hva har du erfart og lært fra disse timene? Å, det er så mangt. Jeg har jo nevnt en del ting ovenfor, men du har gitt meg «et dytt i rompa» gjentatte ganger. Det du gjør er jo å mobilisere de kreftene og energiene jeg har inni meg, men som jeg har fomlet litt med å sette i system. Hva var bra med coachingen? Du er så PÅ! Fra første sekund, det strømmer deilig og genuin energi ut fra skjermen og fyller huset mitt her i nord. Du er handlekraftig og svært løsningsorientert. Uredd for å ta tak i ting, og ikke minst gå i dybden på problemstillinger/situsjoner/følelser. Du følger opp og er rett og slett en ildsjel i det du gjør – en glede å samarbeide med deg.


"Ingen dager er like, men vi kan alle lage oss dager som vi liker"
Vibeke Arntzen Fredriksen i All or Nothing Coaching AS hjelper bedrifter og private personer med å nå sine mål med gode coaching verktøy
Vibeke
Coach og positiv pådriver
Rull til toppen