Er jeg rett coach for deg å samarbeide med?

Få gleden i hverdagen tilbake med coach Vibeke som hjelper bedrifter og private personer med coaching

En viktig faktor i et coachingsamarbeid er gjensidig tro på at vi blir et godt team. Har vi ikke kjemi eller tillit kan resultatene du ønsker deg utebli eller ta lengre tid å oppnå. For å få flyt i en coachingsamtale er det viktig at vi har trygge rammer. Målet er en åpen dialog som skaper utvikling og vekst for deg.

Jeg er ydmyk i forhold til deg som kunde, og at du kanskje vil dele dine innerste tanker, følelser, mål og drømmer med meg. Derfor er det også viktig at du kjenner at jeg er den rette coachen for deg. Jeg vet av erfaring at du kommer mye raskere i mål når du har tillit og tro på den coachen du velger. Å velge riktig coach er også økonomisk. Mitt mål for deg som kunde er færrest mulig timer, for da har vi vært et bra team. Målet for hver time er å gi deg verdi og konkrete verktøy. Coachingsamtalen skal alltid oppleves som noe mer enn en veldig dyr kaffeprat!

coffee, cup, mug-791045.jpg

Vi kan være ulike eller like, men det viktigste i prosessen er at du er motivert for coaching og endring!

Vi er mange som driver med coaching og vi har forskjellig bakgrunn, utdannelse og erfaring.  Når du sammenligner ulike coacher, er det smart å ikke kun sammenligne på pris. Coach er ingen beskyttet tittel så jeg anbefaler deg å velge en coach som er sertifisert av de største foreningene i Norge. Jeg er selv sertifisert av Den Norske Coach Forening. Sjekk alltid referanser og les hva andre kunder sier om den du vurderer.

Jeg har 11 års erfaring som coach, i tillegg til 20 års erfaring fra økonomi, administrasjon og ledelse. Som person er jeg aktiv, tydelig, kreativ og opptatt av at prosessen skal være fremoverrettet og energigivende for oss begge. Les mer om meg her.

Jeg vet at mine kunder er mine beste markedsførere, derfor er jeg opptatt av å gå ALL in for deg. Om du ønsker kontakt med en av mine kunder for referanse, gi meg beskjed. Ellers leser du mange her: Referanser personlig coaching 1:1 – All or Nothing Coaching

Hva og hvordan er en introsamtale?

En introsamtale foregår enten pr telefon eller online med lyd og bilde. Før samtalen sender jeg deg pris og info om coaching hos meg slik at du vet mine rammer. Introsamtalen er gratis og har en tidsramme på max 25 minutter. Målet er at du skal få innsikt i hvordan jeg jobber, stilt dine spørsmål og bli litt kjent. Introsamtalen er ikke en coachingtime, men jeg vil fortelle deg hvordan en prosess for deg kan være og hva du kan forvente. Vi får sjekket dine forventinger, kjemi og om vi kan bli et bra team.

Fortsatt uklart om jeg er rett coach for deg? Book din introsamtale.

Tilbakemelding fra en kunde som avsluttet prosess i januar 2022:

Coachingen er konkret, givende, utfordrende og lærerik. Vibeke er nysgjerrig, engasjert, troverdig og varm. Jeg liker også at du er direkte og utfordrer meg! Jeg er nå mer selvsikker, setter meg selv lenger frem i førersetet. Mer bevisst på tanker som trekker meg ned, mer fokus på stressnivå i kroppen, og jeg tør å ta mer enn jeg gir. Nå føler jeg meg mye bedre rustet for de neste månedene hvor jeg skal ta noen valg basert på hva jeg VIL, det er veldig deilig å ta grep om egen arbeidshverdag! Nå kjenner jeg på motivasjon for å stå opp for meg selv. Det er jeg  som sitter med alle svarene selv. Nå vil jeg huske å stoppe opp og stille de riktige spørsmålene. Og at jeg har selv ansvar for min arbeidshverdag.

Skroll til toppen