Fra HIMMEL TIL HELVETE OG forhåpentligvis TILBAKE IGJEN!

helvetesuka

 

«There is seven days in a week. Someday is not one of them!»

 

 Mandag den 3. mars kl 05.00 går startskuddet for min «Helvetesuke»!
Da er det opp og hoppe kl 05.00 og ganske så rett i treningsklærne før frokost, og deretter se frem til 168 timer i «helvete»!

Wikipedia sier følgende om Helvete: Helvete er ifølge mange religioner sted eller en tilstand av smertefull lidelse. Det norske ordet helvete kommer av det norrøne hel (dødsriket) og viti (straff).

Jeg skal følge oppskriften i boka «HELVETESUKA» av Erik Bertrand Larssen.

Det er opp kl. 05.00 hver dag (hjelp) og i seng kl. 22.00 (hjelp).
Det er ingen tv (det går fint!)
Det er ingen godteri (det går fint)
Det er facebook og privatmail, kun etter arbeidstid (OMG).
Det er trening hver dag (det bør går bra!)
Det er av med mobil og være 100% tilstede med mann og barn(det blir bra!)
I tillegg er det  et døgn uten søvn + flere regler som gjelder (eller kanskje blir det nye vanerJ) og alt er beskrevet i boka som jeg refererer til)

Jeg har brukt litt tid på å komme i gang med boka. Den har lagt på hylla siden nyttår men nå er den  (skum)lest fra perm til perm. Så jeg vet hva oppskriften er og nå gjelder det å gjennomføre. Så nå  jobber jeg med å forberede meg mentalt og fysisk! Det vil si at jeg jobber med min ukeplan, min strategi, mitt mål og ønsket resultat!

Jeg er et utpreget B-menneske så de som kjenner meg vet at det å stå opp kl. 05.00 er ikke noe jeg driver med frivillig og helt uten videre! Så hva er det som trigger meg ved å gjennomføre en Helvetesuke lurer du kanskje på?

Jo jeg liker utfordringer og jeg motiveres av utvikling og mestring!
I fjor var jeg på MentalBootcamp med undervisning i 8 dager fra kl.09 til21 på engelsk, det var absolutt utfordrende og utviklende, og i 2014 er det Helvetesuka som skal gjennomføres!

I tillegg til at jeg liker utfordringer og utvikling er min motivasjon og egen mening også at jeg som lever av å coache andre må «walk the talk»! Jeg kan ikke coache folk til å yte max, sprenge grenser og stupe ut i det ukjente om jeg ikke er villig til å kjenne på følelsen og gjøre det selv! Så det handler om å hente inspirasjon for å inspirere andre. Også gleder jeg meg til godfølelsen, mestringa og feiringa av velgjennomført uke.

Jeg gleder meg og kjenner det kribler i kroppen etter å komme i gang, jeg skal gjøre mitt for å få den følelsen til å vare lenge!  Jeg har tenkt gjennom uka, jeg har visualisert og kjent på tilstand av godfølelse, og jeg har sagt målet mitt høyt (til dere nå) Så nå gjenstår bare siste ukes planlegging også er jeg klar for «bare å gjøre det». Og er det noe jeg liker så er det å gjøre!  «Just do it» er en av mine motto.

Har DU lest boka og har du lyst til «joine» meg i uke 10?  JA, Hurra, jo flere, jo mere gøy!
Jeg har opprettet en egen Facebookgruppe og satser på at vi blir flere som går for en uke i helvete i uke 10, 2014!  For dere andre som vil følge med men ikke delta, vil jeg skrive en blogg om uka etter at den er gjennomført! En av reglene for Helvetesuka er mindre (les: minimalt) tid på Facebook så vi får se hva jeg får til underveis i ukaJ

Jeg håper at jeg får akkurat din mail, så legger jeg til som deltager i Facebookgruppa: All or Nothing Coaching – Helvetesuka.

Nå skal jeg bruke uke 9 på å lade og gjøre meg klar, jeg skal tilrettelegge og varme opp!

Ha en super uke

Hilsen fra Vibeke

Det er Erik Bertrand Larssen som har skrevet boka om Helvetesuka som jeg nå skal gjennomføre.
Som en ekstra motivasjon kan du også laste ned en appen: Helvetesuka fra Appstore.

 

helvetesuke

 

10 hendelser på “Fra HIMMEL TIL HELVETE OG forhåpentligvis TILBAKE IGJEN!”

 1. Wenche Rasch

  Herlige Vibeke, ønsker deg all mulig lykke til. Eksempel til etterfølgelse. Dette handler om 100 % fokus – yesss!

  1. Hei Wenche,
   Tusen takk for heiarop – skal lese denne flere ganger til uka når jeg trenger HEPP:)
   Akkurat NÅ så gleder jeg meg bare – er så mye jeg ønsker utført at er utålmodig!
   Klem til deg

  1. Hei Trine!
   Så moro at du er med! Det er stas at vi blir flere til å heppe hverandre gjennom uka!
   Jeg sender deg en mail i innboksen:)
   Hurra for deg! Vibeke

 2. Den boka har ligget på nattbordet en stund, men nå fikk jeg lyst til å lese den;) Skal prøve en sånn uke etterhvert! Spennende å se hvilket perspektiv man får på ting!

  1. Heisan!
   Så flott at du ble inspirert til å lese boka! Da er DU jo i gang!
   Det sitter i hodet:) Takk for din tilbakemelding! Ha en super uke! Vibeke

 3. Jeg er med:) Har lest boken, så jeg trengte et lite push for å virkelig sette dato for oppstart! Perfekt å bli med en gjeng så kan vi heie på hverandre:)

  1. Hei Monica,
   Så supert at du er med:) Jeg tenker at det blir ikke lett men lettere om vi blir flere som kan dele erfaringer, motivasjon og målgang!
   Jeg har sendt deg en mail på facebook:)
   Flott å ha deg med – Ha en super søndag!
   VIbeke

Stengt for kommentarer.

Rull til toppen