Jeg er et lekkert råskinn – om selvfølelse og sånn!

hoppende klar

JEG ER ET LEKKERT RÅSKINN!

OI det var da voldsomt tenker du kanskje?
Og litt «harry» også kanskje? Litt drøyt og si det om seg selv og attpåtil dele det her?

Hva tror hun egentlig at hun er? Har hun tatt helt av? Er hun høy på seg selv eller andre ting?

Nei, jeg er ikke høy sist jeg sjekket var jeg fortsatt 161 cm!
Nei, jeg har bena fortsatt plantet godt på jorden, og er mer en realist enn en drømmer!
Og nei jeg tror ikke jeg er bedre enn deg!

Men det jeg jeg ønsker for hver og en av dere å revurdere hva du sier til seg selv, hver morgen, gjennom dagen, og før du legger deg om kvelden!

Jeg vil at du skal si til deg selv at i tillegg til å være dyktig, driftig, lekker, fantastisk også er RÅ!

Ja så hvorfor maser jeg om dette? Jo fordi jeg opplever daglig at mine, mine venninner, mine coachingkunder og andre jeg omgås snakker seg selv ned. Og i går var det min tur, jeg hadde VM i negativt selvsnakk men kun en deltaker og det var meg!  Og jeg vet hvorfor jeg drev med dette i går, for når jeg blir for sliten og når jeg ikke har vært flink til å lade og trene , samt til å prioritere sosialt påfyll, ja da blir jeg mer tilbøyelig for å tenke negativt. Da kommer det opp tanker om alt jeg ikke får til, og alt jeg ikke er, og da sitter jeg på facebook og sammenligner meg. Jeg ser på alle andre som er «glansbilder» og som er velykkede både i det de gjør og hvem de er, hvor de er og hvem de er sammen med!

Så i går matet seg selv med D.R.I.T.T . Og vi vet alle at D inn er lik D ut! Vi får det vi fokuserer på! Og våre ord og handlinger farges av hva vi sier til oss selv!  Så mitt negative selvsnakk gikk i går også utover de som jeg er mest glad i = Ikke bra! Men heldigvis evner jeg også på dårlige dager å si «unnskyld!» Og for å berolige dere var den som kjente og merket det mest, meg!

For når vi sier negative ting til oss selv så blir vi (les også jeg) lei, lite fornøyd, frustrert, kort i lunta og sint. Og dette er det lett å smitte over på andre, uten at vi egentlig mener det!

Men i dag er en ny dag og selv om jeg våknet litt «grumpy»  så har jeg nå bestemt meg for å ta tyren ved hornene, og skal gjøre denne søndagen til en Drømmedag! For hvem er den eneste som kan endre mine tanker og handlinger? Jo det er hardt og brutalt å si det, men det er mitt (og ditt) eget ansvar å endre humør og holdninger! Og denne dagen som alle andre dager får jeg jo ikke igjen så ikke f… om jeg skal bruke denne dagen på å være sur og grinete!

Så nå er det opp i joggeskoene, ut og løpe av meg gruff og grinebiteren, og verden kan bare glede seg til den glade Vibeke plutselig er tilbake! (Tar ca. 45 min!)

Så om du trodde jeg var et «glansbilde» og at jeg som coach gjør alt riktig og er happy hver eneste dag ja så kan du trøste deg med at jeg også har mine dager og mine ting! Men heldigvis er disse dagene veldig få i løpet av et år, fordi jeg har gode verktøy og teknikker og jeg evner å ta de i bruk. Men det gjør også at jeg vet hva mine kunder snakker om og hvordan de har det.  Så jeg er ikke et glansbilde hver dag, men i dag har jeg bestemt meg for at jeg………………. «JEG ER ET LEKKERT RÅSKINNJ»

Ha en super søndag!

Husk at du i tillegg til å være dyktig, driftig, lekker, fantastisk også er RÅ!

Klem Vibeke

6 hendelser på “Jeg er et lekkert råskinn – om selvfølelse og sånn!”

  1. Hei,
   Så hyggelig at du stikker innom min blogg og takk for din tilbakemelding!
   Det inspirerer meg:)
   Vibeke

 1. Du er alltid et lekkert råskinn Vibeke! Og nå må råskinnet ta det litt med ro. Hilsen Mummi-Mamma. <3 <3 <3

  1. Takk snille Mummi-Mamma:)
   Lille My har hatt smart planleggingsdag og lagt inn fine luker i kalender for påfyll og inspirasjon!
   Klem fra Me og MY

 2. Takk kjære deg:) Takk for at du sier at det faktisk er oss selv som må skjerpe oss – vi må gjøre om våre tanker og holdninger for å snu negative tanker og handlinger! Mange av oss som har noe å gå på der:-)

  Klem Monica

  1. Hei Monica,
   Selv takk for dine rause kommentarer<3
   Vit at dine kommentarer gjør en forskjell for meg og gir meg inspirasjon til å fortsette å blogge:)
   Heia oss, Monica! Klem Vibeke

Stengt for kommentarer.

Rull til toppen