Vibeke hjelper bedrifter og private personer med coaching

Hva er coaching, hvem passer det for og hvordan foregår coachingprosessen?

Hva er coaching?

Coaching er en unik tilpasset og løsningsfokusert prosess som fremmer personlig utvikling og handling. Både privat og på jobb vil vi oppleve muligheter, utfordringer, og endringer. Noen vil være positive og andre krevende. Coaching vil gi deg gode verktøy i kofferten og bidra til bedre selvledelse når krevende situasjoner eller utfordringer oppstår. 

Når vi blir bedre på selvledelse blir vi også en bedre leder for andre. Coaching handler om å øke forståelsen at vi alle er ulike og unike.
Jeg tilpasser hver coachingprosess til hver kunde, riktig verktøy til riktig tid, er viktig for din prosess.

Hvem kan ha utbytte av coaching?

Kanskje ønsker du å bli tydeligere og tryggere som menneske, medarbeider eller lede?
Eller du vil bli enda mer bevisst i ditt liv,  og hva som er viktig for deg?
Vil du søke deg ny karrierevei, eller ønsker du mer trygghet i  jobbrollen du allerede har? 

Coaching gir bevisstgjøring og utvikling uansett hva tema eller behovet ditt er. Det er en samtale som fremmer utvikling og positiv endring gjennom verktøy, tiltak og handling.

For å få best mulig utbytte og resultat av coaching må du være motivert for å gjøre handlingstiltak som fører til endring.

Vi kan snakke om endring og vi kan tenke på det, men endring som gir positive resultater skjer først når vi gjør noe konkret for å skape en endring.

"Hvis du fortsetter å gjøre det du alltid har gjort vil du få det samme resultatet som du alltid har fått"

Mitt mål er at du skal bli bedre på å lede deg selv, bli mer bevisst, samt oppleve utvikling og mestring. Du skal få mer energi og bli tydeligere på hva som er viktig for deg og ditt liv, enten det er arbeidsliv eller privatliv det er snakk om. Tema bestemmer du, men jeg gir deg riktig verktøy til riktig tid. Jeg jobber med karrierecoaching, personlig coaching og coaching i bedrift og hjelper deg der du er og ut i fra ditt behov for push, støtte, heiarop og «spark bak».  

Hvordan foregår en coachingprosess?

Vi starter med en kartleggingssamtale hvor vi blir enige om mål for coachingen. Sammen finner vi den beste prosessen og løsningen for deg, ut ifra ditt behov og dine rammer. Jeg lever av fornøyde kunder og gjør mitt ytterste for at coachingprosessen blir verdt din investering av penger, energi og tid.  En vanlig coachingprosess er på 3-12 timer, men jeg tilbyr også enkelttimer for verktøy, justering eller vedlikehold. 
Mitt mål er at du skal bli selvhjulpen med færrest mulig timer, for da har vi sammen gjort en god jobb!

Coachingtimene foregår som #onlinetalk #walkandtalk eller #kontortalk – les mer om disse ved å klikke på bildene under/nedenfor!

Onlinetalk Coaching til hele Norge
Walk and talk samtale med All or Nothing Coaching
"Walk and talk" Coaching i Oslo
Kontortalk Coaching i Oslo

Vil du samarbeide med meg? Ta gjerne kontakt!

60 effektive minutter

Jeg hadde aldri trodd at 60 minutter kunne være så effektivt. Allerede i første første samtale hjalp Vibeke med å sette ord på, og identifisere mine faktiske behov. Sammen la vi en slagplan for videre vei. Jeg sitter igjen med en bedre forståelse av meg selv og min situasjon og en forsterket drivkraft til å jobbe mot mine mål. Verktøyene jeg fikk gjør at reisen ikke stopper opp etter siste coaching.

Alt i alt en veldig positiv opplevelse! Denne dama vet hva hun driver med , og jeg anbefaler Vibeke på det sterkeste!

HR direktør ryddet hodet

Jeg er HR direktør og jobber med mennesker hver dag, men likevel er jeg elendig til å være snill med meg selv! For meg har det derfor vært veldig nyttig å bli utfordret og fått meg til å reflektere over hvem jeg er som person og hvorfor jeg har gjort de valgene jeg har gjort. Veldig godt å fått «ryddet i hodet».

Jeg er mye mer positiv og avslappet til framtiden nå, og ser nå at jeg har vært alt for opptatt av at alt skulle være perfekt. Du er en fantastisk dyktig Coach Vibeke!

Hun gjorde det igjen!

Hun gjorde det igjen! Når livet kjennes kjipt og det koker i huet, så klarer hun med sine magiske spørsmål, avklaringer, “boksehansker”, genuine omtanke, tilstedeværelse, klokskap, ydmykhet og raushet – å åpne dører til skattekister jeg ikke visste fantes – i meg selv….

Vel vitende om at det er jeg selv som må gjøre jobben, hjelper hun meg også å finne de riktige verktøyene. Trenger du en knalldyktig coach og/eller sparringspartner så anbefaler jeg denne dama på det varmeste!

Rull til toppen