Vibeke hjelper bedrifter og private personer med coaching

Hva er coaching, hvem passer det for og hvordan foregår coachingprosessen?

Hva er coaching?

Coaching er en unik-tilpasset og løsningsfokusert kommunikasjonsprosess som fremmer handling og læring, hvor målet er personlig utvikling. Både privat og på jobb vil vi oppleve muligheter, utfordringer, og endringer. Noen vil være positive og andre krevende.

Coaching vil gi deg gode verktøy i kofferten og bidra til bedre selvledelse når situasjoner oppstår. Når vi blir bedre på selvledelse blir vi også en bedre leder for andre. Coaching handler om å forstå at vi alle er ulike og unike og derfor tilpasser jeg hver coachingprosess til hver kunde som kommer til meg.

Hvem kan ha nytte av coaching?

Enten du ønsker å bli tydeligere og tryggere leder, ønsker å få bedre kontroll på privatlivet, vurderer nye karrierevei eller trenger trygghet i ny rolle vil coaching kunne hjelpe deg.

For å få størst utbytte og de beste resultatene av coaching må du være motivert for å gjøre tiltakene som vil føre til endringer. Vi kan snakke om det og tenke på det, men endring og resultater skjer først når du gjør noe konkret for å skape en endring.

"Hvis du fortsetter å gjøre det du alltid har gjort vil du få det samme resultatet som du alltid har fått"

Målet mitt er at du skal bli bedre på å lede deg selv, bli mer bevisst, samt oppleve utvikling og mestring. Du skal få mer energi og bli tydeligere på hva som er viktig for deg og ditt liv, enten det er arbeidsliv eller privatliv det er snakk om. 

Tema bestemmer du, men jeg gir deg riktig verktøy til riktig tid.

Jeg jobber med karrierecoaching, personlig coaching og coaching i bedrift og hjelper deg der du er. 

Hvordan er en coachingprosess?

Vi starter med en kartleggingssamtale hvor vi blir enige om mål for coachingen. Sammen finner vi den beste prosessen og løsningen for deg, ut ifra ditt behov og dine rammer. Jeg lever av fornøyde kunder og gjør mitt ytterste for at coachingprosessen blir verdt din investering av penger, energi og tid.  En vanlig coachingprosess er på 5-10 timer, men jeg tilbyr også enkelttimer for verktøy, justering eller vedlikehold. 

Coachingtimene foregår som #onlinetalk #walkandtalk eller #kontortalk – les mer om disse ved å klikke på bildene under/nedenfor!

Onlinetalk Coaching
Walk and talk samtale med All or Nothing Coaching
"Walk and talk" Coaching i Oslo
Kontortalk Coaching i Oslo

Referanse fra Coachteam AS

Vibeke har en tilstedeværelse i samtalen som inngir tillit og åpenhet. Samtalen veksler fra dyp konsentrasjon til høy energi og latter. Vibeke er coachen for deg som er klar for å ta tak og gjøre positive endringer i ditt liv – skape deg det livet du ønsker å leve. Er du klar for utvikling og utfordring krydret med omsorg anbefaler jeg deg Vibeke!Hva vi velger å ha fokus på, bestemmer mye hvordan livet blir!
Vibeke Arntzen Fredriksen i All or Nothing Coaching AS hjelper bedrifter og private personer med å nå sine mål med gode coaching verktøy
Vibeke
Coach og positiv pådriver

Vil du samarbeide med meg? Ta gjerne kontakt!

Rull til toppen