Jeg er din coach i Oslo, vi møtes enten på mitt kontor i Nydalen eller som walk&talk, eller vi møtes online og da kan du sitte hvor du vil i verden, så ikke la fysisk avstand mellom oss hindre deg!

Ønsker du å samarbeide med meg, men er fortsatt usikker på om coaching hos meg er noe for deg? 

Kanskje er det noe som for deg er uklart i det du har lest, og kanskje har du noen spørsmål før du vil booke tid? 

Eller kanskje vil du ta en kort avstemming på kjemi før du booker?

Hva stopper deg for å komme i gang? Er det reelle hindringer eller kanskje unnskyldninger?

Hva trenger du svar på før du booker coaching? Skriv det ned så vet du hva som stopper deg!

Dersom du er motivert og klar for endring, men nøler med å hoppe. Ring meg så tar vi en kort telefonprat.  Du får da svar på det du lurer på, samt får snakket med meg slik at du  kan kjenne litt på kjemi, vite litt mer hvem jeg er, hvordan prosessen foregår og hva du kan forvente deg!

Vibeke ser deg som menneske og løfter deg opp og frem! Hun har verktøy som har fått meg til å tenke samt jobbe mot de målene jeg ønsket å oppnå. Vibeke stiller gode spørsmål og byr masse på seg selv. Jeg er kjempeglad for at min arbeidsgiver satte meg i meg i kontakt med Vibeke!

Vibeke stiller forberedt, er lyttende og gir konstruktiv feedback for vekst. Vibeke er interessert, samt tør å stille tøffe spørsmål. Vibeke er et varmt menneske og det trenger man når man skal gjøre krumspring i egen personlighet og reise seg opp fra dårlige mønstre og en vond fortid. 

Skroll til toppen