Karrierecoaching passer for deg som ønsker å bli mer bevisst på hva som gir deg mer energi, glede og motivasjon på jobb. I jobben du nå har, eller i den jobben du ønsker deg i fremtiden. Kanskje vet du ikke helt hva du vil?

Jobb er en viktig del av livet. Vi bruker mye tid, energi og ressurser på jobb. Derfor er det viktig å ha en jobb hvor vi får brukt de ressursene vi er ment til å bruke. Våre talenter. Våre gode egenskaper. Når vi trives på jobb får det positive ringvirkninger også på privatlivet. Det er jo flest av hverdagene, så det er derfor viktig å fylle jobbhverdagene med oppgaver og folk som vi trives med.  

Jeg har erfaring med mange ulike kunder i karrierecoaching og hos meg er ingen prosess etter en fastsatt mal eller lik. 

 • Ønsker du å bli mer på bevisst dine muligheter?
 • Er du berørt av omorganisering på arbeidsplassen?
 • Ønsker du utvikling og vekst i jobben du har?
 • Trenger du hjelp til å finne ut hva som er ditt neste steg, stake ut kurs og lage en plan?
 • Ønsker du helt ny karrierevei, jeg bidrar gjerne i din prosess fra  A til B eller C.

Karrierecoaching handler i stor grad om bidra til bevisstgjøring gjennom nyttige verktøy. Målet er å tydeliggjøre din bestilling av ny jobb eller ditt behov for utvikling i den jobben du allerede har. Noen aktuelle temaer kan være:

 • Din kompetanse og erfaring
 • Dine styrker/svakheter
 • Dine suksesshistorier
 • Dine verdier og hva som er viktig for deg på jobb
 • Dine muligheter og alternative løsninger
 • Ditt nettverk, CV, søknad, intervjutrening, Linkedinprofil

Hos meg får du personlig tilpasset karrierecoaching.  Jeg har selv skiftet karrierevei, og deler gjerne mine erfaringer med deg!

people, man, jumping
Ta sats, klikk på bildet og hopp i det!

Grunder

Coachingen hos Vibeke har betydd et vendepunkt for meg i forhold til å satse på egen business. Jeg hadde mange ubesvarte spørsmål og var meget usikker da jeg oppsøkte Vibeke for å starte en coachingprosess. Hun har vært helt fantastisk til å komme med kreative innspill, nye vinklinger og nyttige verktøy og i tillegg har hun bydd på seg selv minst like mye som jeg har. Nå gleder jeg meg til veien videre mot målet mitt og ikke minst til å satse på egen business for fullt. Takket være Vibeke har jeg troen og motet til å gjøre business av det jeg brenner for.

privatkunde

Jeg har fått langt mer hjelp enn det jeg forventet. Vibeke har kontroll over hva vi har diskutert i tidligere timer, sendt meg potensielle stillinger, kontaktet nettverket sitt med forespørsler på mine vegne. Fantastisk! Jeg har fått ro og tro på at jeg er god nok, at det ikke hjelper å sammenligne seg med andre, at trening hjelper. Og ikke minst at jeg kan bruke verktøy for å ”snappe” ut av et dårlig tankesett. Det som jeg har likt aller mest er å kunne diskutere jobb med en profesjonell, som stiller de riktige spørsmålene og gir gode verktøy for utvikling

bedriftkunde

Coaching med Vibeke har gjort meg mer bevisst på hva som får meg til å mistrives og hva som gjør meg ”gira”. Jeg har og blitt mye mer sikker på hva som skal til før jeg bytter beite . Jeg kan nå sette riktige ord på hva jeg ønsker og stille de rette spørsmålene i forhold til ny jobb og i et intervju. Jeg likte godt at jeg fikk mange verktøy å bruke som jeg kan ta opp igjen senere. At jeg ble ”tvunget” til å sette av tid til å tenke på meg selv. At det ble stilt mange gode spørsmål. Jeg har allerede anbefalt Vibeke videre til andre !


Vi bruker mye av livet på å jobbe, og da mener jeg det er viktig å trives på jobb!
Vibeke
Coach og positiv pådriver
Rull til toppen