Karrierecoaching

Karrierecoaching passer for deg som ønsker å bli mer bevisst på hva som gir deg mer energi, glede og motivasjon på jobb. Karrierecaoching vil hjelpe deg i jobben du har nå eller i den jobben du ønsker deg i fremtiden. Med karrierecoaching vil du få veiledning, sparring og verktøy som vil hjelpe deg med å finne ut hva du vil i din videre karriere og hvordan du skal oppnå det.

Bevisstgjøring av dine ressurser, egenskaper, talenter og verdier

Jobb er en viktig del av livet. Vi bruker mye tid, energi og ressurser på jobb. Derfor er det viktig å ha en jobb hvor vi får brukt de ressursene vi er ment til å bruke. Våre talenter. Våre gode egenskaper. Når vi trives på jobb, får det positive ringvirkninger også på privatlivet. Det er jo flest av hverdagene og det er derfor viktig å fylle jobbhverdagene med oppgaver og folk som vi trives med.  

Vi alle er unike og møter på forskjellige utfordringer i vår karriere. Derfor synes jeg det er viktig å tilpasse karrierecoaching til hver enkel kunde og den situasjonen du står i.

Hvem passer karrierecoaching for?

 • Ønsker du å bli mer bevisst dine muligheter?
 • Er du berørt av omorganisering på arbeidsplassen?
 • Ønsker du utvikling og vekst i jobben du har?
 • Trenger du hjelp til å finne ut hva som er ditt neste steg, stake ut kurs og lage en plan?
 • Ønsker du helt ny karrierevei? Jeg hjelper deg i din prosess fra A til B eller C.

Noen aktuelle tema for karrierecoaching​

Karrierecoaching handler i stor grad om å bidra til bevisstgjøring gjennom nyttige verktøy. Målet er å tydeliggjøre din bestilling av ny jobb eller ditt behov for utvikling i den jobben du allerede har. Noen aktuelle temaer kan være:

 • Din kompetanse og erfaring
 • Dine styrker og svakheter
 • Dine suksesshistorier
 • Dine verdier og hva som er viktig for deg på jobb
 • Dine muligheter og alternative løsninger
 • Ditt nettverk, CV, søknad, intervjutrening, Linkedinprofil

 

Karrierecoaching hos meg noe for deg?

Jeghar hjulpet flere med å ta neste steg i sin karriere og har også skiftet karrierevei selv. Jeg deler gjerne mine erfaringer med deg! Hos meg får du personlig tilpasset karrierecoaching slik at du kan ta neste steg i din karrierevei.  

Ønsker du coaching av ledere og medarbeidere i din bedrift kan du lese mer om 
coaching i bedrift

Grunder vendepunkt

Coachingen hos Vibeke har betydd et vendepunkt for meg i forhold til å satse på egen business. Jeg hadde mange ubesvarte spørsmål og var meget usikker da jeg oppsøkte Vibeke for å starte en coachingprosess. Hun har vært helt fantastisk til å komme med kreative innspill, nye vinklinger og nyttige verktøy og i tillegg har hun bydd på seg selv minst like mye som jeg har. Nå gleder jeg meg til veien videre mot målet mitt og ikke minst til å satse på egen business for fullt. Takket være Vibeke har jeg troen og motet til å gjøre business av det jeg brenner for.

Dårlig tankesett

Jeg har fått langt mer hjelp enn det jeg forventet. Vibeke har kontroll over hva vi har diskutert i tidligere timer, sendt meg potensielle stillinger, kontaktet nettverket sitt med forespørsler på mine vegne. Fantastisk! Jeg har fått ro og tro på at jeg er god nok, at det ikke hjelper å sammenligne seg med andre, at trening hjelper. Og ikke minst at jeg kan bruke verktøy for å ”snappe” ut av et dårlig tankesett. Det som jeg har likt aller mest er å kunne diskutere jobb med en profesjonell, som stiller de riktige spørsmålene og gir gode verktøy for utvikling

Fra mistrivsel til gira

Coaching med Vibeke har gjort meg mer bevisst på hva som får meg til å mistrives og hva som gjør meg ”gira”. Jeg har og blitt mye mer sikker på hva som skal til før jeg bytter beite . Jeg kan nå sette riktige ord på hva jeg ønsker og stille de rette spørsmålene i forhold til ny jobb og i et intervju. Jeg likte godt at jeg fikk mange verktøy å bruke som jeg kan ta opp igjen senere. At jeg ble ”tvunget” til å sette av tid til å tenke på meg selv. At det ble stilt mange gode spørsmål. Jeg har allerede anbefalt Vibeke videre til andre !


Vi bruker mye av livet på å jobbe, og da mener jeg det er viktig å trives på jobb!
Vibeke Arntzen Fredriksen i All or Nothing Coaching AS hjelper bedrifter og private personer med å nå sine mål med gode coaching verktøy
Vibeke
Coach og positiv pådriver

Vil du samarbeide med meg? Send inn skjema så finner vi ut av veien videre!

Rull til toppen