Personlig coaching i Oslo og online

Vibeke er en personlig coach og bedriftscoach som coacher ledere og ansatte

Personlig coaching til deg som ønsker positive endringer

Livet går i bølgedaler for oss alle, opp og ned, og opp igjen. Både privat og på jobb vil vi oppleve muligheter, utfordringer og endringer. Noen positive og andre krevende. Personlig coaching vil gi deg gode verktøy som vil bidra til bedre selvledelse når krevende situasjoner oppstår. Personlig coaching tilbys på mitt kontor i Oslo, som walk and talk eller online i hele Norge.

Riktig coachingverktøy, til riktig tid

Som personlig coach er jeg opptatt av at du skal få riktig verktøy til riktig tid. Mitt mål er at du skal gjøre endringer som gir deg mer energi, samt at du blir mer bevisst på hva som er viktig for deg, i ditt liv.

Coaching bidrar til at du blir bevisst på hva som er viktig for deg i ditt liv.

Personlig coaching hjelper deg å bli mer bevisst dine verdier, egenskaper, strategier, prioriteringer og valg. Du vil få bedre oversikt og struktur i hverdagen på jobb og privat. Personlig coaching vil trene deg til å bli tydeligere, samt bedre til å stille gode spørsmål og ikke minst reflektere og blir mer bevisst.

Som personlig coach vil jeg hjelpe deg å ta et skritt ut av din «sirkel», slik at du får et bedre perspektiv og ser dine muligheter tydeligere. Når du får bedre oversikt er det lettere å se muligheter, samt finne gode løsninger som fremmer positive endringer. 

Kanskje kjenner du ikke helt hva som er din utfordring eller problem, men du er ikke helt fornøyd og glad?
I coachingprosessen hjelper jeg deg til å sortere og synliggjøre utfordringer slik at du kan gjøre riktige tiltak i riktig retning for deg!  

For å lykkes må du selv være motivert og være klar for å gjøre aktive tiltak, ellers vil det skje lite endring.

Lurer du på om du skal velge ny karrierevei eller ønsker du å bli tryggere og tydeligere i den jobbrollen du har i dag kan kanskje karrierecoaching være noe for deg. Om det er din arbeidsgiver som skal dekke coachingprosessen kan du også titte inn på coaching bedrift.

Mitt mål er å bidra til du skal gå fra greit til GREAT!​

Vil du samarbeide med meg? Send inn skjema så finner vi ut av veien videre!

Skroll til toppen