Vibeke er en personlig coach og bedriftscoach som coacher ledere og ansatte

Coaching privat - personlig coaching i Oslo og online

Livet går i bølgedaler for oss alle, opp og ned, og opp igjen. Både privat og på jobb vil vi oppleve muligheter, utfordringer og endringer. Noen positive og andre krevende. Personlig coaching vil gi deg gode verktøy som vil bidra til bedre selvledelse når krevende situasjoner oppstår.  Personlig coaching tilbys på mitt kontor i Oslo, som walk and talk eller online i hele Norge.

Riktig coaching verktøy, til riktig tid

Som personlig coach er jeg opptatt av at du skal få riktig verktøy til riktig tid. Mitt mål er at du skal gjøre endringer som gir deg mer energi, samt at du blir mer bevisst på hva som er viktig for deg, i ditt liv.

Coaching bidrar til at du blir bevisst på hva som er viktig for deg i ditt liv.

Coaching privat vil hjelpe deg å bli mer bevisst dine verdier, egenskaper, strategier, prioriteringer og valg. Du vil få bedre oversikt og struktur i hverdagen på jobb og privat. Personlig coaching vil trene deg til å bli tydeligere, samt bedre til å stille gode spørsmål og ikke minst reflektere og blir mer bevisst.

Som personlig coach vil jeg hjelpe deg å ta et skritt ut av din «sirkel», slik at du får et bedre perspektiv og ser dine muligheter tydeligere. Når du får bedre oversikt er det lettere å se muligheter, samt finne gode løsninger som fremmer positive endringer. 

Kanskje kjenner du ikke helt hva som er din utfordring eller problem, men du er ikke helt fornøyd og glad?
I coachingprosessen  hjelper jeg deg til å sortere og synliggjøre utfordringer slik at du kan gjøre riktige tiltak i riktig retning for deg!  

For å lykkes må du selv være motivert og være klar for å gjøre aktive tiltak, ellers vil det skje lite endring.

Lurer du på om du skal velge ny karrierevei eller ønsker du å bli tryggere og tydeligere i den jobbrollen du har i dag kan kanskje karrierecoaching være noe for deg. Om det er din arbeidsgiver som skal dekke coachingprosessen kan du også titte inn på coaching bedrift.

Mitt mål er å bidra til du skal gå fra greit til GREAT!​

Viktig valg

Vibeke er en god støtte person som belyser og tar tak i det som er essensielt. Hun har gitt meg verktøy som jeg kan bruke i mange situasjoner og gir hjelp og tar tak i mulighetene, og har fått meg til å se situasjoner i livet mitt klart. Dette har ført til at jeg har fått mot til å ta viktige valg og ser løsninger jeg ikke før var klar over fantes. Samarbeidet har vært til uvurderlig hjelp for meg, og jeg vil anbefale Vibeke på det aller varmeste

Gode hverdagsverktøy

Vibeke møter godt forberedt og har gitt meg gode verktøy i hverdagen. Hun er kjempeflink til å se tingene fra mange forskjellige sider og vise det visuelt på tavlen slik at det blir tydelig hvordan situasjonen er. Vibeke er flink til å få frem hvilke ressurser jeg har og hvilke jeg trenger. Hun har minnet meg på at jeg trenger mål og en plan for hvordan jeg skal komme dit. Jeg kan absolutt anbefale henne til andre. Jeg tror ikke dette hadde gått uten denne supre støtten.

Energi og arbeidslyst

Med Vibeke som coach får jeg energien og arbeidslysten tilbake. Jeg trenger hjelp til å sette meg nye mål i livet. Vibeke lærer meg metoder til å nå målene mine, og støtter meg når jeg trenger det. Hun gir meg tro på meg selv, og jeg føler meg betydningsfull sammen med henne! Det er utrolig moro å jobbe sammen med Vibeke!

Vil du samarbeide med meg? Send inn skjema så finner vi ut av veien videre!

Hva vi velger å ha fokus på bestemmer mye hvordan livet blir!
Vibeke Arntzen Fredriksen i All or Nothing Coaching AS hjelper bedrifter og private personer med å nå sine mål med gode coaching verktøy
Vibeke
Coach og positiv pådriver
Rull til toppen