Kundereferanser coaching

Coach VIbeke Arntzen Fredriksen

Hvem er rett coach for deg?

Mitt mål er at du som kunde skal nå dine mål, og at du får verktøy som du kan bruke på jobb og privat. Hver eneste kunde og hver eneste samtale er like viktig for meg. Jeg går ALL in for deg og ønsker at du skal bli min neste fornøyde kunde. Jeg har bistått hundrevis av mennesker, med ulike og like problemstillinger. Nedenfor leser du noen av mine referanser. Lurer du på noe vedrørende coaching hos meg, ikke nøl med å ta kontakt!

Timene vi har delt har vært til stor nytte, glede og inspirasjon for meg ❤ Hver gang jeg har gått ut fra kontoret ditt har jeg kjent på en boblende energi og tenkt at jeg er så heldig som fant deg!

Jeg kommer gjerne tilbake til deg for å «rydde litt på loftet» (det trengs jo med jevne mellomrom 😉) og jeg anbefaler deg gjerne til alle jeg kjenner.

Det har vært supert å bli coachet av Vibeke. Hun heier, utfordrer, har en positiv energi, bryr seg og følger deg opp.
Jeg har fått mer tro på meg selv, fått motivasjon til endring, blitt mer reflektert,  blitt tryggere, snillere med meg selv. Jeg har det bedre nå og stoler mer på meg selv.  Jeg anbefaler Vibeke!  

Vibeke kan ved første inntrykk fremstå i overkant positiv og boblete, men  jeg skjønte raskt at hun har en evne til å sette ting i system samtidig som hun ga meg riktige verktøy underveis. Jeg føler meg må mange kilo lettere til sinns, og jeg har mer oversikt og kontroll over hva jeg selv kan påvirke i min jobbhverdag. Tidligere har jeg hatt lett for å stresse, men med konkrete tips og verktøy har jeg fått en helt annen arbeidshverdag. Når jeg får en utfordring på jobb går jeg nå heller inn i min «flytsone og fokus», enn å få følelse av overload og stress.  Glad for at min leder valgte deg som coach til meg!

Vibeke ser deg som menneske og løfter deg opp og frem! Hun har verktøy som har fått meg til å tenke samt jobbe mot de målene jeg ønsket å oppnå. Vibeke stiller gode spørsmål og byr masse på seg selv. Jeg er kjempeglad for at min arbeidsgiver satte meg i meg i kontakt med Vibeke!

Tusen takk selv for prosessen og coachingen. Den hadde virkelig effekt og jeg er en bedre meg på grunn av det. Ikke minst har jeg fått anerkjent og løftet frem deler av meg som har formet meg og mine handlinger i mange år, noe jeg ikke har sett så tydelig. Du stilte de rette spørsmålene og fant min «blind spot». Jeg er lykkeligere, mer energisk, sover om natta igjen, ser lyst på fremtiden og utstråler en helt annen energi etter denne prosessen. Den har virkelig vært bra for meg. Så TUSEN TAKK!! At jeg kalte deg en «boksåpner» er en veldig treffende beskrivelse, i alle fall i mitt tilfelle. Jeg har veldig gode dager om dagen i min nye bevissthet. Tusen takk for support, heiarop og anerkjennelse.

Vibeke er et fyrverkeri av en dame, som samtidig evner å være tilstede, lytte og sørge for fremdrift i coachingprosessen. Vibeke har fungert både som coach og mentor for meg og jeg kan trygt anbefale henne som coach til alle som ønsker en profesjonell sparringspartner med humor og glimt i øyet og som genuint bryr seg!

Vibeke stiller forberedt, er lyttende og gir konstruktiv feedback for vekst. Vibeke er interessert, samt tør å stille tøffe spørsmål. Vibeke er et varmt menneske og det trenger man når man skal gjøre krumspring i egen personlighet og reise seg opp fra dårlige mønstre og en vond fortid. 

I Vibeke møter du en coach som er tøff, varm, konstruktiv, og løsningsorientert. Hvis du er villig til å gjøre en jobb har hun gode verktøy som for deg vil være livsendrende. Selv har jeg oppnådd positive endringer og økt kvalitet i alle mine livsområder. Jeg anbefaler coaching med Vibeke, det er verdt investeringen!

Erfaren og hyggelig coach som tilpasser timene godt til behovene. Jeg har nå en bedre forståelse for hvem jeg er, hva som er viktig for meg i neste skritt jeg tar karrieremessig.
Jeg har også fått konkrete verktøy og tips til hvordan jeg kan nå målene mine.

Jeg er i stadig utvikling i prosessene med deg og har fått mange gode verktøy som jeg bruker i min hverdag. Jeg har blitt mye flinkere til å planlegge og dermed få ting gjort i riktig rekkefølge. Jeg får motivasjon og inspirasjon i coaching med deg og det er den aller viktigste grunnen til at jeg velger deg igjen og igjen. Du er en veldig god sparringspartner som har gitt meg mange gode verktøy, perspektiv og praktiske tips!

Tusen takk for de fine timene jeg har hatt sammen med deg. Du har vært min redning i en tid med utfordringer og liten tro på mitt lederskap. Tusen takk for alle verktøy og for at du har utfordret meg på det ene og det andre og fått meg til å reflektere over min praksis.

Vibeke er en veldig dyktig coach og sparringspartner som jeg kan anbefale. Jeg hadde mange negative og fastlåste tanker da jeg begynte i coaching prosessen. Vibeke utfordret disse med gode verktøy, spørsmål, refleksjoner og support. Etter endt prosess har jeg fått mange nye verktøy i verktøykassen og en tro på at jeg er god nok.

Jeg har fått langt mer hjelp enn det jeg forventet. Vibeke har kontroll over hva vi har diskutert i tidligere timer, sendt meg potensielle stillinger, kontaktet nettverket sitt med forespørsler på mine vegne. Fantastisk! Jeg har fått ro og tro på at jeg er god nok, at det ikke hjelper å sammenligne seg med andre, at trening hjelper. Og ikke minst at jeg kan bruke verktøy for å ”snappe” ut av et dårlig tankesett. Det som jeg har likt aller mest er å kunne diskutere jobb med en profesjonell, som stiller de riktige spørsmålene og gir gode verktøy for utvikling

Coachingen hos Vibeke har betydd et vendepunkt for meg i forhold til å satse på egen business. Jeg hadde mange ubesvarte spørsmål og var meget usikker da jeg oppsøkte Vibeke for å starte en coachingprosess. Hun har vært helt fantastisk til å komme med kreative innspill, nye vinklinger og nyttige verktøy og i tillegg har hun bydd på seg selv minst like mye som jeg har. Nå gleder jeg meg til veien videre mot målet mitt og ikke minst til å satse på egen business for fullt. Takket være Vibeke har jeg troen og motet til å gjøre business av det jeg brenner for. 

Vibeke møter godt forberedt og har gitt meg gode verktøy i hverdagen. Hun er kjempeflink til å se tingene fra mange forskjellige sider og vise det visuelt på tavlen slik at det blir tydelig hvordan situasjonen er. Vibeke er flink til å få frem hvilke ressurser jeg har og hvilke jeg trenger. Hun har minnet meg på at jeg trenger mål og en plan for hvordan jeg skal komme dit. Jeg kan absolutt anbefale henne til andre. Jeg tror ikke dette hadde gått uten denne supre støtten.

Før jeg begynte hos Vibeke følte jeg jobben min slukte meg og jeg tok alt det negative fra jobb med meg hjem. Målet mitt med coaching var å få balanse mellom jobb og fritid. Nå jobber jeg sjeldent på kveldene og jeg blir ikke lenger stresset slik som før. I løpet av prosessen har jeg oppnådd mange delmål som jeg hadde utsatt og egentlig ikke trodd var oppnåelige. Så feil kan man ta! Vibeke har en fantastisk evne til å «lese» meg med å stille åpne spørsmål som er «spot on». Vi kom til kjernen av problemene og ved hjelp av samtale, øvelser og verktøy, er ikke lenger mål uoppnåelig. Jeg anbefaler Vibeke på det varmeste. All ære til Vibeke for sitt engasjement og dedikasjon

Coaching med Vibeke har gjort meg mer bevisst på hva som får meg til å mistrives og hva som gjør meg ”gira”. Jeg har og blitt mye mer sikker på hva som skal til før jeg bytter beite . Jeg kan nå sette riktige ord på hva jeg ønsker og stille de rette spørsmålene i forhold til ny jobb og i et intervju. Jeg likte godt at jeg fikk mange verktøy å bruke som jeg kan ta opp igjen senere. At jeg ble ”tvunget” til å sette av tid til å tenke på meg selv. At det ble stilt mange gode spørsmål.  Jeg har allerede anbefalt Vibeke videre til andre !

Hun gjorde det igjen! Når livet kjennes kjipt og det koker i huet, så klarer hun med sine magiske spørsmål, avklaringer, “boksehansker”, genuine omtanke, tilstedeværelse, klokskap, ydmykhet og raushet – å åpne dører til skattkister jeg ikke visste fantes – i meg selv. Vel vitende om at det er jeg selv som må gjøre jobben, hjelper hun meg også å finne de riktige verktøyene.  Trenger du en knalldyktig coach og/eller sparringspartner så anbefaler jeg denne dama på det varmeste!

Jeg hadde aldri trodd at 60 minutter kunne være så effektivt. Allerede i første første samtale hjalp Vibeke med å sette ord på, og identifisere mine faktiske behov. Sammen la vi en slagplan for videre vei. Jeg sitter igjen med en bedre forståelse av meg selv og min situasjon og en forsterket drivkraft til å jobbe mot mine mål. Verktøyene jeg fikk gjør at reisen ikke stopper opp etter siste coaching. Alt i alt en veldig positiv opplevelse! Denne dama vet hva hun driver med, og jeg anbefaler Vibeke på det sterkeste!

Jeg er veldig fornøyd med hele prosessen. Jeg føler det har gitt meg mye motivasjon og påfyll i jobben og privat. For min del er det ikke noe som kunne vært bedre. Jeg synes du er utrolig skrudd på og tunet inn på meg i samtalene. Jeg har tatt i bruk flere av modellene med mitt team på jobb. Jeg har fått med meg en verktøykasse som jeg kan bruke i ulike situasjoner. Det største endringen er at jeg nå føler meg god nok og at jeg har fått troen på at jeg har mye å bidra med. Jeg en verktøykasse som jeg kan bruke både privat og i jobbsammenheng. Jeg har allerede anbefalt Vibeke videre til flere i mitt nettverk.

Med Vibeke som coach får jeg energien og arbeidslysten tilbake. Jeg trenger hjelp til å sette meg nye mål i livet. Vibeke lærer meg metoder til å nå målene mine, og støtter meg når jeg trenger det. Hun gir meg tro på meg selv, og jeg føler meg betydningsfull sammen med henne! Det er utrolig moro å jobbe sammen med Vibeke! 

Vibeke er en god støtte person som belyser og tar tak i det som er essensielt. Hun har gitt meg verktøy som jeg kan bruke i mange situasjoner og gir hjelp og tar tak i mulighetene, og har fått meg til å se situasjoner i livet mitt klart. Dette har ført til at jeg har fått mot til å ta viktige valg og ser løsninger jeg ikke før var klar over fantes. Samarbeidet har vært til uvurderlig hjelp for meg, og jeg vil anbefale Vibeke på det aller varmeste

Vibeke er en god støtte person som belyser og tar tak i det som er essensielt. Hun har gitt meg verktøy som jeg kan bruke i mange situasjoner og gir hjelp og tar tak i mulighetene, og har fått meg til å se situasjoner i livet mitt klart. Dette har ført til at jeg har fått mot til å ta viktige valg og ser løsninger jeg ikke før var klar over fantes. Samarbeidet har vært til uvurderlig hjelp for meg, og jeg vil anbefale Vibeke på det aller varmeste

Coachingen har vært konkret, givende, utfordrende og lærerikt. Jeg opplever deg Vibeke som nysgjerrig, engasjert, troverdig og varm – samtidig som jeg liker godt at du er direkte og utfordrer meg!

Jeg har blitt mer selvsikker, setter meg selv lenger frem i førersetet, kjenner igjen tankene som trekker meg ned, mer fokus på stressnivå i kroppen, tør å ta mer enn jeg gir. Jeg er mye bedre rustet for de neste månedene hvor jeg må ta noen valg basert på hva jeg VIL, ikke hva jobben trenger at jeg gjør – det blir veldig deilig å ta grep om egen arbeidshverdag! Og jeg kjenner meg motivert for å stå opp for meg selv.  Jeg sitter med alle svarene selv, jeg må bare huske å stoppe opp og stille de riktige spørsmålene. Og at jeg har selv ansvar for min arbeidshverdag.

“Der du har dine gaver – har du dine oppgaver”, er viktig å definere for å ha det bra i arbeidslivet. Vibeke var den sparringspartner jeg hadde behov for i min situasjon. Hun hjalp meg å finne tilbake den “røde tråden” i hva jeg liker å jobbe med, og hvor mine interesser / gaver ligger. Hun er en aktiv lytter og kommer med både gode spørsmål og gode råd. Jeg vil absolutt anbefale henne til andre i min situasjon – hun er god på å hjelpe til å “rydde opp” mentalt! 

Jeg er HR direktør og jobber med mennesker hver dag, men likevel er jeg elendig til å være snill med meg selv! For meg har det derfor vært veldig nyttig å bli utfordret og fått meg til å reflektere over hvem jeg er som person og hvorfor jeg har gjort de valgene jeg har gjort. Veldig godt å få «ryddet i hodet».  Jeg er mye mer positiv og avslappet til framtiden nå, og ser nå at jeg har vært alt for opptatt av at alt skulle være perfekt.

Du er en fantastisk dyktig Coach Vibeke!

Vibeke er en fantastisk person og coach. Hun stiller gode spørsmål, utfordrer og er støttende. Jeg har under prosessen blitt mer trygg på meg selv og mer bevisst hvor mye jeg har ødelagt for meg selv med negativt selvsnakk. Vibeke har en balanse mellom det å være utfordrende og det å være støttende, noe som har gjort at jeg har følt meg trygg og som samtidig har gitt stor utvikling. I timene med Vibeke har jeg blitt smittet av ei smilende og positiv dame og jeg har gått ut av hver time med et stort smil om munnen. Jeg har vært hos flere coacher tidligere og Vibeke er uten tvil den aller dyktigste. Skal du gå til en coach er Vibeke den du bør velge. 

Jeg er HR direktør og jobber med mennesker hver dag, men likevel er jeg elendig til å være snill med meg selv! For meg har det derfor vært veldig nyttig å bli utfordret og fått meg til å reflektere over hvem jeg er som person og hvorfor jeg har gjort de valgene jeg har gjort. Veldig godt å få «ryddet i hodet».  Jeg er mye mer positiv og avslappet til framtiden nå, og ser nå at jeg har vært alt for opptatt av at alt skulle være perfekt.

Du er en fantastisk dyktig Coach Vibeke!

Jeg er HR direktør og jobber med mennesker hver dag, men likevel er jeg elendig til å være snill med meg selv! For meg har det derfor vært veldig nyttig å bli utfordret og fått meg til å reflektere over hvem jeg er som person og hvorfor jeg har gjort de valgene jeg har gjort. Veldig godt å få «ryddet i hodet».  Jeg er mye mer positiv og avslappet til framtiden nå, og ser nå at jeg har vært alt for opptatt av at alt skulle være perfekt.

Du er en fantastisk dyktig Coach Vibeke!

Jeg har fått meg jobb!!!! 😀 Fått et jobbtilbud og venter på avklaring rundt et annet. Du er GULL og sammen har vi jo vært dynamitt ;)Jeg har fått mer innsikt i egne «gullbarrer», økt grad av selvtillit og selvbilde. Blitt mildere og mer god med meg selv gjennom vår prosess de siste månedene. Funnet gnisten igjen, og du har gjort meg bevisst på hvordan å hente den frem. For det er det DU gjør – øker graden av selvinnsikt og selvfølelse.

Det har først og fremst utviklet meg til å bli tryggere i mitt karrierebytte, få en økt stolthet og et eierskap til min nåværende situasjon, samt fokusere på det positive å se fremover.

Hva har du erfart og lært fra disse timene? Å, det er så mangt. Jeg har jo nevnt en del ting ovenfor, men du har gitt meg «et dytt i rompa» gjentatte ganger. Det du gjør er jo å mobilisere de kreftene og energiene jeg har inni meg, men som jeg har fomlet litt med å sette i system.Hva var bra med coachingen? Du er så PÅ! Fra første sekund, det strømmer deilig og genuin energi ut fra skjermen og fyller huset mitt her i nord. Du er handlekraftig og svært løsningsorientert. Uredd for å ta tak i ting, og ikke minst gå i dybden på problemstillinger/situsjoner/følelser.  Du følger opp og er rett og slett en ildsjel i det du gjør – en glede å samarbeide med deg.

Vibeke var det jeg trengte i en periode hvor jeg hadde kjørt meg fast i et negativt tankemønster knyttet samarbeid på jobb. Vibeke stiller gode spørsmål og utfordrer når det er nødvendig – for meg har det hjulpet meg til å ta ansvar for egen situasjon og ikke minst egne tanker. Det er fortsatt ikke lett å styre tankene i riktig retning, men nå har jeg flere konkrete og gode verktøy som jeg fortsatt bruker – og jeg har trygghet på at verktøyene kan tas frem igjen også ved en senere anledning når/hvis jeg skulle få behov for det.

Etter coachingen hos Vibeke har jeg blitt mer bevisst på hva jeg kan og hva jeg vil. Jeg har fått tydelige oppgaver underveis og utført mye nytt som forhåpentligvis tar meg mot målet. Jeg har fått nødvendige «push» til å se fremover. Jeg vet hvor jeg skal lete, hva jeg konkret må gjøre og hvilken fremdrift jeg må ha, for å komme i mål. Jeg har nå mer tro på meg selv og min kompetanse, om hva jeg vil og hva jeg kan. Jeg er mer bevisst på hva som kreves av meg for å oppnå målet mitt. Jeg er godt forberedt for søknads- og intervjuprosesser. Jeg er motivert og veldig klar for nye utfordringer!

Min opplevelse av hennes arbeid har virkelig vært over all forventning! Vibeke er varm, klok, inspirerende og morsom, og hun brakte frem det beste i meg. Jeg anbefaler alle som er ute etter en coach å kontakte Vibeke, for hun er virkelig dyktig! 

Eg er så glad for valget med med å gå på coaching hos deg Vibeke, det har virkeleg gjett meg tilbake sjølvtillit og utstyrt meg med så mange verktøy som hjelper meg i hverdagen.Allerede etter første time klarte eg å gå tilbake til sjefen og rydde opp i tidligare uretter, ved å bruke det du lærte meg i å bli tydelig, og sortere gjennom det som hadde skjedd. Og eg har jobba meg gjennom dei oppgåvene og utfordringane og kan gå med ein god følelse på avslutningen i den jobben.Og så har eg faktisk landa ein skikkeleg draumejobb, og er forberedt og trygg til å starte der, med ein plan og dei verktøyene eg trenger for å lede teamet mitt.Eg ønska meg verktøy for å systematisere og forbedre, og det har eg fått masse av. I tillegg følte eg meg forvirra og demotivert, og det har eg fått hjelp til å jobbe meg gjennom. Eg føler meg som ein tydeligare og tøffare versjon av meg sjølv, med klart mål og verdier

Før jeg begynte hos Vibeke følte jeg alt falt sammen rundt meg. Jeg følte jobben min slukte meg og jeg tok alt det negative fra jobb med meg hjem. Målet mitt med coaching var å få balanse mellom jobb og fritid. Nå jobber jeg sjeldent på kveldene og jeg blir ikke lenger stresset slik som før. I løpet av prosessen har jeg oppnådd mange delmål som jeg hadde utsatt og egentlig ikke trodd var oppnåelige. Så feil kan man ta!  Vibeke har en fantastisk evne til å «lese» meg med å stille åpne spørsmål som er «spot on». Vi kom til kjernen av problemene og ved hjelp av samtale, øvelser og verktøy, er ikke lenger mål uoppnåelig. Jeg anbefaler Vibeke på det varmeste. All ære til Vibeke for sitt engasjement og dedikasjon. Jeg gikk fra timene med Vibeke i godt humør med håp om at alt ordner seg, og det gjorde det!  

Jeg var så heldig å møte Vibeke i 2016 og har vært kunde hos henne siden det med jevne mellomrom og har nå bestilt  nye timer for 2021. Hun har bistått meg både med min karriere og mitt privatliv. Jeg har også henvist andre til henne og de har fått fantastiske og raske resultater etter hennes støtte og veiledning. Hun har også bistått oss i min bedrift i vanskelig personalsaker hvor hennes tilnærming og metodikk gjorde det lettere for medarbeideren at utvikle seg i positiv retning. Vibeke er en veldig energisk, positiv, motiverende og resultatorientert coach.  

Jeg anbefaler Vibeke på det sterkeste som coach, både for privatpersoner og bedrifter, hvis man ønsker raske og effektive resultater.  

Coaching var for meg et stort skritt å ta, men et veldig positivt skritt i riktig retning. Er veldig godt å ha en støttende person som kommer utenfra, som ikke har noen inntrykk eller meninger om deg fra før. Vibeke er en svært positiv og smilende dame, og det smitter veldig. Etter hver time har jeg gått smilende ut døra. Kan anbefale henne på det sterkeste. 

Jeg er veldig fornøyd med hele prosessen. Jeg føler det har gitt meg mye motivasjon og påfyll både på jobb og privat. For min del er det ikke noe som kunne vært bedre. Jeg synes du er utrolig skrudd på og tunet inn på meg når jeg kommer. Jeg har tatt i bruk flere av modellene både på meg selv og ikke minst i mitt team på jobb. Jeg føler jeg har fått med meg en verktøykasse som jeg kan bruke i alle sammenhenger. Det jeg føler spesielt utvikling på er at jeg føler meg god nok og at jeg har fått troen på at jeg har noe å bidra med.

Jeg har lært nye verktøy som jeg kan ta med meg og bruke både privat og i jobbsammenheng. Jeg har allerede anbefalt Vibeke videre til flere i mitt nettverk.

Vibeke har en tilstedeværelse i samtalen som inngir tillit og åpenhet. Samtalen veksler fra dyp konsentrasjon til høy energi og latter. Vibeke er coachen for deg som er klar for å ta tak og gjøre positive endringer i ditt liv – skape deg det livet du ønsker å leve. Er du klar for utvikling og utfordring krydret med omsorg anbefaler jeg deg Vibeke!

Vibeke fullførte selv trinn1 NLP Practitioner høsten 2009 og trinn2 Master NLP Practitioner høsten 2010 med svært gode tilbakemeldinger og resultater. På dette grunnlag ble hun forespurt av CoachTeam om å delta som assistent på dette kurset. CoachTeam er meget godt fornøyd med Vibekes innsats både på det praktiske, faglige, menneskelige og sosiale plan. Som kursleder har jeg opplevd Vibeke som varm, strukturert, kontaktskapende, svært fleksibel og med masse humor. Lene Fjellheim – Partner www.coachteam.no

Coachingen med Vibeke har fått meg til å bli tryggere i egne valg. I coachingprosessen har vi jobbet med mine utfordringer på en konkret og konstruktiv måte, og jeg har lært teknikker som jeg også vil ta med meg videre. Vibeke har et veldig behagelig og positivt vesen, og jeg har gått ut fra hver time med ny, positiv energi! Jeg anbefaler henne til alle som vurderer å gå inn i en coachingprosess!

Jeg samarbeider gjerne med deg også!

Skroll til toppen