kundereferanser for AllorNothing coaching, VIbeke Arntzen Fredriksen

Kundereferanser coaching, Vibeke i All or Nothing Coaching AS

Coachingen har vært konkret, givende, utfordrende og lærerikt. Jeg opplever deg Vibeke som nysgjerrig, engasjert, troverdig og varm – samtidig som jeg liker godt at du er direkte og utfordrer meg!

Jeg har blitt mer selvsikker, setter meg selv lenger frem i førersetet, kjenner igjen tankene som trekker meg ned, mer fokus på stressnivå i kroppen, tør å ta mer enn jeg gir. Jeg er mye bedre rustet for de neste månedene hvor jeg må ta noen valg basert på hva jeg VIL, ikke hva jobben trenger at jeg gjør – det blir veldig deilig å ta grep om egen arbeidshverdag! Og jeg kjenner meg motivert for å stå opp for meg selv.  Jeg sitter med alle svarene selv, jeg må bare huske å stoppe opp og stille de riktige spørsmålene. Og at jeg har selv ansvar for min arbeidshverdag.

Vibeke var det jeg trengte i en periode hvor jeg hadde kjørt meg fast i et negativt tankemønster knyttet samarbeid på jobb. Vibeke stiller gode spørsmål og utfordrer når det er nødvendig – for meg har det hjulpet meg til å ta ansvar for egen situasjon og ikke minst egne tanker. Det er fortsatt ikke lett å styre tankene i riktig retning, men nå har jeg flere konkrete og gode verktøy som jeg fortsatt bruker – og jeg har trygghet på at verktøyene kan tas frem igjen også ved en senere anledning når/hvis jeg skulle få behov for det.

Hvilke resultater har du oppnådd? Jeg har fått meg jobb!!!! 😀 Fått et jobbtilbud og venter på avklaring rundt et annet. Du er GULL og sammen har vi jo vært dynamitt 😉Jeg har fått mer innsikt i egne «gullbarrer», økt grad av selvtillit og selvbilde. Blitt mildere og mer god med meg selv gjennom vår prosess de siste månedene. Funnet gnisten igjen, og du har gjort meg bevisst på hvordan å hente den frem. For det er det DU gjør – øker graden av selvinnsikt og selvfølelse <3 

Hvordan har det utviklet deg? Det har først og fremst utviklet meg til å bli tryggere i mitt karrierebytte, få en økt stolthet og et eierskap til min nåværende situasjon, samt fokusere på det positive å se fremover.
Hva har du erfart og lært fra disse timene? Å, det er så mangt. Jeg har jo nevnt en del ting ovenfor, men du har gitt meg «et dytt i rompa» gjentatte ganger. Det du gjør er jo å mobilisere de kreftene og energiene jeg har inni meg, men som jeg har fomlet litt med å sette i system.Hva var bra med coachingen? Du er så PÅ! Fra første sekund, det strømmer deilig og genuin energi ut fra skjermen og fyller huset mitt her i nord. Du er handlekraftig og svært løsningsorientert. Uredd for å ta tak i ting, og ikke minst gå i dybden på problemstillinger/situsjoner/følelser.  Du følger opp og er rett og slett en ildsjel i det du gjør – en glede å samarbeide med deg.

Jeg var så heldig å møte Vibeke i 2016 og har vært kunde hos henne siden det med jevne mellomrom og har nå bestilt  nye timer for 2021. Hun har bistått meg både med min karriere og mitt privatliv. Jeg har også henvist andre til henne og de har fått fantastiske og raske resultater etter hennes støtte og veiledning. Hun har også bistått oss i min bedrift i vanskelig personalsaker hvor hennes tilnærming og metodikk gjorde det lettere for medarbeideren at utvikle seg i positiv retning. Vibeke er en veldig energisk, positiv, motiverende og resultatorientert coach. 

Jeg anbefaler Vibeke på det sterkeste som coach, både for privatpersoner og bedrifter, hvis man ønsker raske og effektive resultater.  

Eg er så glad for valget med med å gå på coaching hos deg Vibeke, det har virkeleg gjett meg tilbake sjølvtillit og utstyrt meg med så mange verktøy som hjelper meg i hverdagen. Allerede etter første time klarte eg å gå tilbake til sjefen og rydde opp i tidligare uretter, ved å bruke det du lærte meg i å bli tydelig, og sortere gjennom det som hadde skjedd. Og eg har jobba meg gjennom dei oppgåvene og utfordringane og kan gå med ein god følelse på avslutningen i den jobben.
Og så har eg faktisk landa ein skikkeleg draumejobb, og er forberedt og trygg til å starte der, med ein plan og dei verktøyene eg trenger for å lede teamet mitt. Eg ønska meg verktøy for å systematisere og forbedre, og det har eg fått masse av. I tillegg følte eg meg forvirra og demotivert, og det har eg fått hjelp til å jobbe meg gjennom.  Eg føler meg som ein tydeligare og tøffare versjon av meg sjølv, med klart mål og verdier.

Jeg er veldig fornøyd med hele prosessen. Jeg føler det har gitt meg mye motivasjon og påfyll både på jobb og privat. For min del er det ikke noe som kunne vært bedre. Jeg synes du er utrolig skrudd på og tunet inn på meg når jeg kommer. Jeg har tatt i bruk flere av modellene både på meg selv og ikke minst i mitt team på jobb. Jeg føler jeg har fått med meg en verktøykasse som jeg kan bruke i alle sammenhenger. Det jeg føler spesielt utvikling på er at jeg føler meg god nok og at jeg har fått troen på at jeg har noe å bidra med.
Jeg har lært nye verktøy som jeg kan ta med meg og bruke både privat og i jobbsammenheng. Jeg har allerede anbefalt Vibeke videre til flere i mitt nettverk.

Vibeke stiller veldig godt forberedt til timen og skjønte hva jeg var ute etter (sortere, strukturere og noen råd). Hun er flink til å stille gode spørsmål og hun utfordrer i samtalen (hvorfor er det viktig.., hva mer.., hva må du gjøre nå osv..). Vibeke er tydelig og jeg likte tavlen, da ble det enklere for meg å se det store bildet og hvorfor drømmen/målet er viktig for meg. Hun er våken og energisk, det liker jeg 😊. Jeg trenger en som sparker meg i gang og utfordrer.
Vibeke, du er profesjonell og gir mye av deg selv. Du skaper tillit med å være deg selv og jeg ser at du trives i rollen. OG takk for «Get shit done» Jeg har leid ut leiligheten, løpt 5 km, skrevet en søknad, kontaktet byråer allerede!

Coaching har gjort meg bevisst på positive sider av meg selv som jeg ikke trodde var der. Det har gitt tro på meg selv. Det har vært en prosess som gått over tid men jeg er virkelig glad for at jeg har gitt meg selv denne muligheten. Jeg har tatt grep i livet mitt, og utvikler meg stadig. Jeg har oppnådd resultater som ny jobb og grensesetting, noe jeg ikke trodde var mulig i utgangspunktet. Jeg setter grenser, og bruker mer tid på aktiviteter som gir meg energi og glede. Jeg har børstet støv av mine verdier, og jeg er i ferd med å komme meg videre i livet. Jeg merker og at jeg har distansert meg fra mennesker og miljøer som ikke tilfører meg noe. Jeg er mer bevisst på hva og hvem jeg ønsker å bruke tid og energi på, på jobb og privat. En super verdifull prosess!

Jeg har lært mye om meg selv i forhold til hvordan jeg er som person. Jeg er HR direktør og jobber med mennesker hver dag, men likevel er jeg elendig til å være snill med meg selv!  For meg har det derfor vært veldig nyttig å bli utfordret og fått meg til å reflektere over hvem jeg er som person og hvorfor jeg har gjort de valgene jeg har gjort. Veldig godt å fått «ryddet i hodet». Jeg er mye mer positiv og avslappet til framtiden nå, og ser vel nå at jeg har vært alt for opptatt av at alt skulle være perfekt.

Du er en fantastisk dyktig Coach Vibeke! Jeg synes vi hadde en veldig god kjemi, og det er VIKTIG i forhold til å kunne åpne seg.

Hva var bra med coachingen?
Vibeke er fokusert. Jeg trodde siste timen forleden dag skulle bli en boller-og-brus-kosedag med oppdatering av livet generelt, men du er proff og styrte oss raskt inn på jobb og karriere-sporet. Det ga opphav til nye ideer. Takk Vibeke. Du er en veldig bra dame. Har satt pris på våre timer, og jeg kommer på drop-in senere !

Vibeke har lært meg å bli mer bevisst på mine behov og mine verdier. Hun har vært flink til å tilpasse hver enkelt time til situasjonen min der og da – og hun har gitt meg mange gode konkrete verktøy som jeg vil benytte både på jobb og privat fremover.

Etter coachingen hos Vibeke har jeg blitt mer bevisst på hva jeg kan og hva jeg vil. Jeg har fått tydelige oppgaver underveis og utført mye nytt som forhåpentligvis tar meg mot målet. Jeg har fått nødvendige «push» til å se fremover. Jeg vet hvor jeg skal lete, hva jeg konkret må gjøre og hvilken fremdrift jeg må ha, for å komme i mål.
Jeg har nå mer tro på meg selv og min kompetanse, om hva jeg vil og hva jeg kan. Jeg er mer bevisst på hva som kreves av meg for å oppnå målet mitt. Jeg er godt forberedt for søknads- og intervjuprosesser. Jeg er motivert og veldig klar for nye utfordringer!
Jeg har lært å tydeliggjøre for meg selv hva som er viktig for meg, hva jeg ønsker i en ny stilling, hva som er mine verdier og hvilke utfordringer jeg vil ha. Jeg har lært hvordan skrive en søknad og hva jeg skal fokusere på i et intervju. Jeg har lært hvor jeg kan finne aktuelle stillinger, hvordan bruke LinkedIn og hvilke ressurser/nettverk jeg bør kontakte.
Coachingmøtene var alltid hyggelig, behagelig og komfortabelt. Jeg følte jeg kunne være meg selv, både sårbar og sterk. Coachingen kom naturlig, i passe tempo og i riktig rekkefølge. Jeg anbefaler Vibeke til alle som ønsker utvikling og en bevisstgjørende prosess.

 
Jeg begynte hos Vibeke etter å ha møtt veggen på jobb, sliten og med lav selvtillit. Jeg ble møtt med forståelse, varme og raushet, og jeg fikk god hjelp til å konkretisere hva jeg ønsket ut av coachingprosessen.
Jeg hadde et ønske om å finne en ny jobb, og fikk nyttige verktøy for å bevisstgjøre meg hva som er viktig for meg i en jobb både når det gjelder verdier, hva som er mine styrker og svakheter og hva jeg trenger fra en leder. Det endte med at jeg fortsatte i samme jobb, men nå er jeg trygg på at jeg gjør en god jobb og at det er riktig jobb for meg.  Å gå til coaching hos Vibeke er krevende, hun utfordrer og gir seg ikke med unnvikende svar, men jeg har hele tiden kjent meg veldig godt ivaretatt. Jeg fikk også hjelp til å jobbe med andre ting enn karriere, og Vibeke var alltid godt forberedt og kom med verktøy som passet til de temaene jeg ønsket å jobbe med. Hun tar hver prosess på alvor og tilpasser til den enkelte, jeg fikk aldri noen gang inntrykk av at jeg gikk gjennom et standardopplegg.Vibeke hadde en fantastisk god evne til å få meg tilbake på sporet; om jeg var aldri så nedstemt før en time hos henne kom jeg alltid ut med nytt pågangsmot og fornyet tro på at dette får jeg til! Og hennes gode humør kommer jeg alltid til å huske!

Jeg fikk innvilget sluttvederlag hos min mangeårige arbeidsgiver 1. august i år og ønsket en time med karrierecoaching for å få hjelp til å avklare og rydde litt i hva jeg ønsker å gjøre videre med livet mitt, og til å få noen innspill til hvordan jeg best mulig bør forholde meg til denne pausen i karrieren. Jeg var altså ute etter en nøytral samtalepartner som kunne stille meg spørsmål jeg ikke ville komme på å stille meg selv, og til og med kanskje utfordre meg til å se ting på nye måter eller gjøre grep jeg selv vegret meg for å gjøre. I tillegg hadde jeg et håp om at jeg kunne få noen verktøy som jeg kunne bruke på egenhånd i prosessen videre.  Jeg opplevde å møte en engasjert coach som satte seg raskt inn i min situasjon og som stilte meg gode, klargjørende spørsmål. Hun hjalp meg til å konkretisere hva jeg ønsker å jobbe med, hva som er viktig for meg, og hun utfordret meg på flere ting som jeg selv har vegret meg for å forholde meg til. Jeg opplevde timen som svært effektiv, og jeg er overrasket over hvor mye jeg faktisk fikk ut av én time med karrierecoaching med Vibeke. Jeg er også ganske imponert over hvor raskt hun klarte å »lese» meg, og hvordan hun klarte å sette fingeren på områder jeg hadde motstand på og til å stille meg spørsmål som åpnet opp for selvrefleksjon. Det var veldig ok å bli bevisstgjort på hva jeg selv må gjøre for å komme videre i min prosess, og at »ingenting skjer i komfortsonen». Jeg fikk også noen nyttige verktøy i hvordan jeg kan tydeliggjøre hva som er viktig for meg når jeg ser etter en ny arbeidsgiver og innspill til prosessen videre. Jeg opplevde Vibeke som en engasjert, varm og dyktig samtalepartner.

Hva var bra med coachingen?  Alt har vært bra! Fra første telefonsamtale, hvor jeg møtte forståelse og varme og gjennom alle timene. Mange nyttige verktøy, alvor, latter, støtte, raushet og positivitet.
Jeg opplever deg som ekte, og at du faktisk bryr deg. Jeg synes det har vært veldig fint at du ikke hadde et ferdig opplegg, men at du har tilpasset underveis. Jobben har jeg gjort selv, MEN å ha Vibeke heiende på sidelinjen, klar med alle verktøy jeg trengte underveis, har vært helt fantastisk. Jeg er i mål. Tusen takk!

Tusen for følge! Det har vært så bra å komme til deg og jeg har lært meg masse. Verktøyene du har gitt meg har jeg tatt til meg og bruker dem over alt. Du har lært meg grunnleggende ting ved stresshåndtering/forebygging, stille kritisk spm til tankene mine og også hvordan jeg kan angripe situasjoner på en positiv måte for meg selv. Til og med folk rundt meg har kommentert hvor heldig jeg er som kan ha en så avslappet holdning til ting , som for eksempel da jeg mistet jobben, og da har jeg jo nevnt at jeg har lært det ved å gå til deg. Medarbeidercoaching 2016/2017

Hun gjorde det igjen! Når livet kjennes kjipt og det koker i huet, så klarer hun med sine magiske spørsmål, avklaringer, «boksehansker», genuine omtanke, tilstedeværelse, klokskap, ydmykhet og raushet – og åpne dører til skattekister jeg ikke visste fantes – i meg selv…. Vel vitende om at det er jeg selv som må gjøre jobben, hjelper hun meg også å finne de riktige verktøyene. Trenger du en knalldyktig coach og/eller sparringspartner så anbefaler jeg denne dama på det varmeste, Vibeke Arntzen Fredriksen

Vibeke møter godt forberedt og har gitt meg gode verktøy i hverdagen. Hun er kjempeflink til å se tingene fra mange forskjellige sider og vise det visuelt på tavlen slik at det blir tydelig hvordan situasjonen er. Vibeke er flink til å få frem hvilke ressurser jeg har og hvilke jeg trenger. Hun har minnet meg på at jeg trenger mål og en plan for hvordan jeg skal komme dit. Jeg kan absolutt anbefale henne til andre. Jeg tror ikke dette hadde gått uten denne supre støtten. Kari  – årsprosess 2016/17

Coachingen har gjort meg tryggere på meg selv igjen. Gode samtaler med Vibeke har gitt meg mer innsikt i hvordan jeg fungerer, og jeg har fått nyttige verktøy for videre arbeid med meg selv og den jobben jeg gjør. Kvinne 30 år

Mann i slutten av 40 årene og leder i et mindre selskap innen «Professional Services» Bakgrunn for samarbeidet: Usikker, utrygg og lite tilfreds med tilværelsen. Mange vil si at jeg har lykkes i livet, men det føles ikke slik. Jeg har god jobb, høy inntekt, kone, barn, hus, biler, hytte, mange vil nok si bortskjemt, men disse materielle tingene betyr egentlig lite når man ikke har det veldig bra inne i seg.

Jeg tok kontakt med Vibeke etter flere forsøk hos andre coacher. Det som gjorde at jeg tok kontakt med Vibeke, var at hun uttrykte noe jeg kunne kjenne meg igjen i. Jeg har hatt 2 samarbeid med Vibeke. Første «runde» ga meg noe, men ikke nok. I andre runde ble det litt mer alvorlig, og Vibeke utfordret meg på områder som gjorde at jeg fikk opp øynene. For meg er det 2 områder det er snakk om, og som vi har jobbet med. Det ene er å klare å identifisere hvilke verdier som er viktigst, og hvilke mål jeg har. For meg var det viktig å ha så få som mulig. Jeg har tro på at det gir best effekt. Vi brukte mye tid på dette, og Vibeke har vært en veldig god sparringspartner. Hun har utfordret meg og stilt alle spørsmål som kunne stilles for å kvalitetssikre verdier og mål. Så ønsker jeg å trekke frem sammenhengen mellom tanker, følelser og handlinger, og min mulighet og evne til å kontrollere dette. Mange av metodene som vi har diskutert går på å styre tankene, slik at følelsene blir som man ønsker.  Tydeliggjøring av mål og verdier, nedbryting av mål i handlingsplaner – for min del daglige aktiviteter/hva jeg skal utelate for å nå mine mål, og styring av tanker, er og har vært kjernen for meg og min utvikling.
Jeg stiller gjerne opp for nærmere referanse hvis ønskelig.  2 prosesser, høst 2014 og våren 2016

“Coaching hos Vibeke har gitt meg innsikt som jeg kommer til å ta med meg i mange år og som helt klart har en positiv virkning på min trivsel både i jobb og privat.”  – fra ansatt i Leo Pharma

Jeg har vært på coaching hos Vibeke som privat person. Jeg hadde ikke noen konkrete mål og var ikke i stand til å formulere hva jeg egentlig ville. Jeg kunne bare beskrive hva som var negativt og fokuserte veldig på det. Jeg hadde en følelse at jeg satt i et bur lagd av mine egne råtne tanker og ikke kunne forandre noe i livet mitt. Selv om jeg var aktiv og gjorde masse ting, hadde jeg ikke energien på de riktige tingene, og derfor satt jeg med en tanke «jeg gjør så mye, men det skjer ingenting allikevel». Allerede etter første møtene med Vibeke begynte ting å løsne. Jeg var positiv overrasket at det faktisk gikk an å kartlegge seg selv og eget livet. Og det var ikke generelle spørsmål, det var veldig praktiske teknikker som man ikke kommer på selv. De som vet hva de vil og hva problemet er kan sikkert gå rett på saken, men for meg var det veldig aktuelt å samle alle tankene og få perspektiv først. Jeg var veldig usikker og lett påvirket av hva andre mente og forventet fra meg. Vibeke har lært meg å skille mellom hva som er «mitt» og «ikke mitt». Etter den fasen ble ønskene mine synlige slik at vi kunne starte å jobbe med konkrete temaer. Nå vil jeg ikke beskrive detaljert siden hver coaching prosess er veldig individuell, men generelt vil jeg si at Vibeke er veldig flink til å peke på dine «stoppekraner» i hodet som er i veien. Problemet er du ikke ser dem selv og det føles naturlig å tenke slik, men etter coaching klarer du å se dem, fjerne og gå videre. Prosessen er individuelt tilpasset så du får hjelp og trening akkurat hvor du trenger det.

For de som trenger en coach vil jeg absolutt anbefale Vibeke! Hun ser deg og dine behov, du får hjelp der og da, men ikke minst implanterer hun et nyttig verktøy i hodet ditt som du kan bruke selvstendig etterpå. Med meg skjedde det total tankeendring og stor personlig utvikling som ikke kunne skjedd uten hjelp fra Vibeke. Stor applaus! Prosess 2015

Coachingen hos Vibeke har betydd et vendepunkt for meg i forhold til å satse på egen business. Jeg hadde mange ubesvarte spørsmål og var meget usikker da jeg oppsøkte Vibeke for å starte en coachingprosess. Hun har vært helt fantastisk til å komme med kreative innspill, nye vinklinger og nyttige verktøy og i tillegg har hun bydd på seg selv minst like mye som jeg har. Nå gleder jeg meg til veien videre mot målet mitt og ikke minst til å satse på egen business for fullt. Takket være Vibeke har jeg troen og motet til å gjøre business av det jeg brenner for.  – Grundercoaching 2014/2015.

Vibeke har hjulpet meg med å åpne øynene mine. Heve blikket og se meg litt rundt. Hun har gitt meg gode verktøy, slik at jeg kan skape meg et godt, harmonisk og balansert liv. Det er opp til meg å bruke de riktig. Tusen takk! Kundeprosess 2015.

Jeg har fått langt mer hjelp enn det jeg forventet. Vibeke har kontroll over hva vi har diskutert i tidligere timer, sendt meg potensielle stillinger, kontaktet nettverket ditt med forespørsler på mine vegne. Fantastisk! Jeg har fått ro og tro på at jeg er god nok, at det ikke hjelper å sammenligne seg med andre, at trening hjelper. Og ikke minst at jeg kan bruke verktøy for å ”snappe” ut av et dårlig tankesett. Det som jeg har likt aller mest er å kunne diskutere jobb med en profesjonell, som stiller de riktige spørsmålene og gir gode verktøy for utvikling.  – Karrierecoaching for ansatt i forbindelse med omorganisering hos bedriftskunde

En stor takk til Vibeke for å få løftet blikket og klarnet tankene i en tøff tid. Gode samtaler og verktøy har nå gitt meg både troen på meg selv, og på mitt liv videre. Kan anbefales på det varmeste . Coaching våren 2015

Vibeke hadde en hjertegod varme og godt humør som smitter, og hun jobbet målrettet sammen med mæ, som gav mæ mye tillit til henne.

Wow for et tempo! Søker du en coach som skal coache deg frem på en ivaretakende måte, så anbefaler æ Vibeke. Hun fikk mæ til å se annerledes og lysere på utfordringer, som gav mæ ny innsikt om mæ sjølv, og til å stå på videre for å nå mine målsettinger. Hun var en klok dame som satte i gang mange tankeprosesser hos mæ med sine utdypende spørsmål:) Årsprosess 2015

Når jeg kom til Vibeke for første gang i januar 2014 var jeg en blakk, forvirret, vettskremt og u-utsprungen gründerspire som slettes ikke hadde råd til coaching, men investerte (heldigvis!) likevel i en årsprosess for å kunne utvikle meg selv og bedriften min. Ved første time fikk jeg umiddelbart tillit til og god kjemi med Vibeke, og følte at dette var riktig coach for meg.

Vibeke møtte meg der jeg var, og med egen gründererfaring følte jeg virkelig at hun forsto meg og min situasjon. Jeg følte at hun trodde på meg, og at jeg kunne være åpen, ærlig og slappe av i hennes nærvær, og jeg gledet meg alltid til neste time. I august 2014, etter månedlig coaching i 8 måneder, kom jeg til et stort gjennombrudd. Sammen avdekket vi en mental propp hos meg, og ting løsnet virkelig for bedriften min etter det. I månedene som fulgte vokste jeg fort som menneske og bedriftseier! Jeg våget langt mer, og resultatene kom fortere enn jeg kunne ane. Jeg er ikke et sekund i tvil om at Vibekes coaching har vært avgjørende for min vekst, og at investeringen har betalt seg tilbake mange ganger allerede.

Ved årsprosessens slutt hadde jeg nådd målene jeg satte meg! Jeg bestemte jeg meg for å fortsette å jobbe sammen med Vibeke videre i 2015 og ble med i hennes konsept for grundere – Goforall Grundergirls.

Min opplevelse av hennes arbeid har virkelig vært over all forventning! Vibeke er varm, klok, inspirerende og morsom, og hun brakte frem det beste i meg. Jeg anbefaler alle som er ute etter en coach å kontakte Vibeke, for hun er virkelig dyktig! Årsprosess 2014

«Vibeke har i vårt samarbeid vist evne til utfordre, støtte og veilede som har ført til resultater. Vibeke er god til å gjøre noe som kan synes komplisert, enkelt og forståelig, som igjen gjør temaene gode å arbeide med. Jeg kan anbefale Vibeke.

“Der du har dine gaver – har du dine oppgaver”, er viktig å definere for å ha det bra i arbeidslivet. Vibeke var den sparringspartner jeg hadde behov for i min situasjon. Hun hjalp meg å finne tilbake den “røde tråden” i hva jeg liker å jobbe med, og hvor mine interesser / gaver ligger. Hun er en aktiv lytter og kommer med både gode spørsmål og gode råd. Jeg vil absolutt anbefale henne til andre i min situasjon – hun er god på å hjelpe til å “rydde opp” mentalt! Coaching høst 2014

Vibeke har gitt meg redskaper til å rydde i eget hode:) Vibeke har vært godt forberedt, tydelig og veldig profesjonell. En Coach som kan sine ting er veldig nyttig. Coachingkunde vår/høst 2014

Jeg tok kontakt med Vibeke for halvannet år siden med en tanke at det var nå eller aldri. Enten kunne jeg fortsette å ha det halvbra eller så kunne jeg prøve å gjøre noe med det. Jeg hadde aldri drømt om at jeg skulle få det så mye bedre både jobbmessig og privat.  Timene med Vibeke har vært lærerike, inspirerende, utviklende. Vibeke deler raust av sin kunnskap og erfaring. Hun er engasjerende og er veldig tilstede i timene for sine kunder. Jeg har satt enorm pris på timene med Vibeke og har med meg videre mange verktøy som jeg kan bruke videre. Er du på jakt etter en coach vil jeg på det varmeste anbefale Vibeke!
Coachingkunde, 2 prosesser høsten 2013/ våren 2014

Coaching med Vibeke har gjort meg mer bevisst på hva som får meg til å mistrives og hva som gjør meg ”gira”. Jeg har og blitt mye mer sikker på hva som skal til før jeg bytter beite – kan sette ord på hva jeg ønsker og stille de rette spørsmålene. Jeg likte godt at  jeg fikk mange verktøy å bruke som jeg kan ta opp igjen senere. At jeg ble ”tvunget” til å sette av tid til å tenke på meg selv. At det ble stilt mange gode spørsmål. Jeg har allerede anbefalt Vibeke videre til mine venner. Anonym høsten 2014.

Tusen takk for den skreddersydde coachingen du ga meg. Du er varm, direkte og du leste meg skremmende godt. Spørsmålene du stilte meg viste tydelig at du klart satte deg inn i de ulike situasjonene umiddelbart og du satt fingeren rett på de riktige stedene.  Jeg har aldri pratet med noen som kommer så tett på meg og uttaler seg om så private og ofte såre og vanskelige ting, som ikke misforstår, bommer litt eller tråkker meg av og til på tærne. Og du jattet aldri med det jeg sa, du var tydelig og direkte og kastet deg rett oppi der skoen trykket. Det er virkelig beundringsverdig og forteller mye om deg som coach. Du er en flink menneskekjenner og leser fortløpende situasjonen. Ikke bare den jeg forteller om, men det jeg ikke sa også,- og ikke minst det jeg ikke var klar over selv en gang.

Du er utrolig engasjert og du ga meg hele din oppmerksomhet. Jeg merket at du virkelig brydde deg og ville hjelpe. I tillegg til å være alt det jeg har beskrevet over, er du også en sjeldent hyggelig og oppegående jente.  Spørsmålene dine tvang meg til å tenke etter og analysere på de rette stedene.  Jeg har satt enorm pris på timene med deg!!! Alle burde få den muligheten jeg fikk i livet,- man får så mye igjen for det. Ikke bare der og da, men også mange flotte verktøy jeg vil dra nytte av resten av livet (og samtidig sende deg en varm tanke hver gang.

Tusen, takk for din varme og personlige hjelp! Jeg setter utrolig stor pris på den støtten og hjelpen du har gitt meg! Jeg savner deg allerede!  Anonym Januar 2014

Vibeke er en fantastisk person og coach. Hun stiller gode spørsmål, utfordrer og er støttende. Jeg har under prosessen blitt mer trygg på meg selv og mer bevisst hvor mye jeg har ødelagt for meg selv med negativt selvsnakk. Vibeke har en balanse mellom det å være utfordrende og det å være støttende, noe som har gjort at jeg har følt meg trygg og som samtidig har gitt stor utvikling. I timene med Vibeke har jeg blitt smittet av ei smilende og positiv dame og jeg har gått ut av hver time med et stort smil om munnen. Jeg har vært hos flere coacher tidligere og Vibeke er uten tvil den aller dyktigste. Skal du gå til en coach er Vibeke den du bør velge. Anonym des. 2013

Coaching var for meg et stort skritt å ta, men et veldig positivt skritt i riktig retning. Er veldig godt å ha en støttende person som kommer utenfra, som ikke har noen inntrykk eller meninger om deg fra før. Vibeke er en svært positiv og smilende dame, og det smitter veldig. Etter hver time har jeg gått smilende ut døra. Kan anbefale henne på det sterkeste.Andrea
oktober 2013

Jeg tok kontakt på bakgrunn av en usikkerhet rundt karrierevalg og dagens jobbsituasjon. Den har vært utgangspunktet for samtaletemaene våre, men jeg ser jo at mye av grunnen til min usikkerhet, var usikkerheten i meg selv. Du har virkelig vært med på en stor forandringsprosess hos meg. Selv om vi ikke har hatt veldig mange møter, har det allikevel skjedd store endringer i mitt tankemønster og min egen trygghet i meg. Du har stilt meg spørsmål der jeg har blitt nødt til å kjenne på hva som egentlig betyr noe for meg. Jeg har fått en bedre kontakt med kropp og sinn, og blitt mer bevisst på hvordan det henger sammen. Jeg har også forstått hvor mye mestring og selvsnakk har å si for hvordan man opplever hverdagen. Du er en dame med både humor og bein i nesa. Kontoret ditt gjør meg glad hver gang jeg kommer inn, med farger og gode ord på veggene J Takk for en fin coachingprosess!  Anonym – juni 2013

Vi har benyttet Vibeke Arntzen Fredriksen som personlig coach for flere personer innenfor Tieto Energy & Utilities i Halden. Vibeke har gjort en veldig god jobb, og de ansatte har hatt gode diskusjoner med henne og fått nyttige verktøy og tips til hvordan de kan legge om sine vaner for å håndtere en travel hverdag bedre. Vi anbefaler gjerne Vibeke til andre som har behov for personlig coaching.
Ann Mai Kielland –  Development manager NPP product portfolio

I møtene med Vibeke fikk jeg opplevelsen av å bli tatt seriøst og av å være i fokus. Hun har en ekthet, varme og humor som skaper rom for å være åpen og trygg. Med sin energi og pådrivende væremåte kan du være sikker på at det skjer noe med deg! Mona Berg – Kundesenterleder, Dolly Dimple’s

Vibeke har en tilstedeværelse i samtalen som inngir tillit og åpenhet. Samtalen veksler fra dyp konsentrasjon til høy energi og latter. Vibeke er coachen for deg som er klar for å ta tak og gjøre positive endringer i ditt liv – skape deg det livet du ønsker å leve. Er du klar for utvikling og utfordring krydret med omsorg anbefaler jeg deg Vibeke!

Vibeke fullførte selv trinn1 NLP Practitioner høsten 2009 og trinn2 Master NLP Practitioner høsten 2010 med svært gode tilbakemeldinger og resultater. På dette grunnlag ble hun forespurt av CoachTeam om å delta som assistent på dette kurset. CoachTeam er meget godt fornøyd med Vibekes innsats både på det praktiske, faglige, menneskelige og sosiale plan. Som kursleder har jeg opplevd Vibeke som varm, strukturert, kontaktskapende, svært fleksibel og med masse humor.
Lene Fjellheim – Partner www.coachteam.no

Jeg fikk tilbud fra min arbeidsgiver om jeg ønsket coaching som personlig utvikling. Jeg fikk også flere coacher jeg kunne velge mellom.  Jeg visste ikke om noen coacher fra tidligere, har aldri tenkt tanken heller.  Men jeg gikk innpå web-adressene jeg hadde fått tilsendt og valgte Vibeke i AllorNothing, rett og slett fordi jeg følte jeg fikk energi bare av å se hennes store smil. Så da var jeg kommet så langt. Når jeg skulle ha min første time hos Vibeke, visste jeg ikke selv hva jeg skulle bruke coaching til. Men dette tar coachen seg av, -«graver» seg frem til noe å jobbe med.  Jeg har, -som mange andre, opplevet noen hendelser i løpet av livet som har låst fast negativ energi, både i arbeidslivet og privatlivet. Vibeke har en helt unik måte å finne frem til hvor «tornen sitter» og bevisstgjøre deg på dette, for så å hjelpe til videre med å løse opp flokene og til slutt åpne noen nye kanaler. Hun hjelper til å finne frem et potensiale som har blitt borte underveis.  Hun «lurer» deg utenfor din komfortsone, men viser også veien tilbake. Etter hvert ser jeg selv at jeg møter«problemet» og løser det,- og ikke lar det få bli en negativ «greie» som jeg gruer meg til å ta fatt på. Det er hard jobbing, men øvelse gjør mester…Etter 10 timer coaching med Vibeke, er jeg full av energi..  Jeg har i tillegg til å motta nye og flere arbeidsoppgaver på jobb, – som jeg gleder meg gleder meg over, -godt i gang med fysisk aktivitet, gått på sykurs, kjører scooter..  jeg føler meg veldig takknemlig. Takknemlighet gir følelse av glede. Jeg er glad. JUHU.  Trine Hemmingby – mai 2013

Coachingen med Vibeke har fått meg til å bli tryggere i egne valg. I coachingprosessen har vi jobbet med mine utfordringer på en konkret og konstruktiv måte, og jeg har lært teknikker som jeg også vil ta med meg videre. Vibeke har et veldig behagelig og positivt vesen, og jeg har gått ut fra hver time med ny, positiv energi! Jeg anbefaler henne til alle som vurderer å gå inn i en coachingprosess!
Anonym, juni 2013

Før jeg begynte hos Vibeke følte jeg alt falt sammen rundt meg. Jeg følte jobben min slukte meg og jeg tok alt det negative fra jobb med meg hjem. Målet mitt med coaching var å få balanse mellom jobb og fritid. Nå jobber jeg sjeldent på kveldene og jeg blir ikke lenger stresset slik som før. I løpet av prosessen har jeg oppnådd mange delmål som jeg hadde utsatt og egentlig ikke trodd var oppnåelige. Så feil kan man ta!  Vibeke har en fantastisk evne til å «lese» meg med å stille åpne spørsmål som er «spot on». Vi kom til kjernen av problemene og ved hjelp av samtale, øvelser og verktøy, er ikke lenger mål uoppnåelig. Jeg anbefaler Vibeke på det varmeste. All ære til Vibeke for sitt engasjement og dedikasjon. Jeg gikk fra timene med Vibeke i godt humør med håp om at alt ordner seg, og det gjorde det!  Anonym mars 2013

Før coachingen var jeg usikker, hadde lite selvfølelse og mye negativ selvsnakk. Dette førte til en negativ spiral med lite tilstedeværelse og mye selvsentrerte tanker som feks. at jeg følte at andre var ute etter å “ta meg”, finne feil ved meg.  Jeg har lært mange god teknikker og metoder.

Coachingprosessen har vært en fantastisk reise! Jeg har vært igjennom både hyggelig og mindre hyggelig bevisstgjøring, noe som virkelig har hjulpet meg! Jeg kjenner at jeg har mer selvfølelse nå, og at den ligger som en god forankring i magen! Jeg er mer fornøyd, mer tilstede og mer trygg, tør å være meg selv – noe både omgivelsene mine og jeg selv merker.  Coachingtimene har vært fylt med varme, humor, omtanke og positiv drivkraft! Du har for meg vært genuint interessert i å støtte meg og få meg videre. Dette har skapt en god atmosfære hvor det har føltes trygt å kunne åpne seg for det som måtte komme opp i løpet av prosessen, feks. reiser tilbake i tid, tørre å skrive gode ord om meg selv på tavla!  Du har også presentert mange gode metoder og jeg synes du har tatt de frem i passende tempo og til riktig tid i prosessen. Det har vært fint å få lekser/utfordringer til hver time, noe som hjalp meg til å pushe meg videre og holde på fremdriften.  Anonym, 2 prosesser fra 2012 til 2013

«Tusen takk, Vibeke, for at du var min Coach. Etter 7 coachinger med deg er jeg lykkeligere, sterkere og ser positivt på fremtiden. Jeg har fått verktøy at deg som jeg bruker hver dag. Tenk så lite som egentlig skal til for å ha det bra! Du er en varm og omtenksom person med masse erfaring/ kunnskap innenfor coaching, og jeg takker for tiden jeg har hatt sammen med deg!» Anonym august 2012

Med Vibeke som coach får jeg energien og arbeidslysten tilbake. Jeg trenger hjelp til å sette meg nye mål i livet. Vibeke lærer meg metoder til å nå målene mine, og støtter meg når jeg trenger det. Hun gir meg tro på meg selv, og jeg føler meg betydningsfull sammen med henne! Det er utrolig moro å jobbe sammen med Vibeke!  Anne-Kristin Eek – Voksenopplæringen for Øvre Romerike

Jeg oppsøkte coach i utgangspunktet for å få hjelp til å sortere ut tanker i forhold til min jobbsituasjon. Vibeke har på en god måte hjulpet meg til å finne mine verdier i forhold til arbeid, og har i tillegg hjulpet meg til å jobbe på det personlige plan slik at jeg i dag føler meg tryggere på meg selv sammen med andre.  Evalueringer og oppgaver mellom hver gang har gitt meg en større refleksjon av timene i etterkant. Jeg vil anbefale Vibeke på det varmeste. Hun er en dyktig, engasjert og motiverende og tillitsskapende coach og jeg føler jeg har hatt stort utbytte av timene med henne. Anonym, 2 prosesser i 2013

Som coach er Vibeke tillitsvekkende, blid og energisk. Coachingprosessene har hjulpet meg til å bli roligere, mer aksepterende og mindre stresset. Jeg anbefaler gjerne Vibeke til andre.
Anonym

Av og til hender det jo at man går seg fast i et tankemønster, og følger et spor der hvor man ikke føler seg hjemme. Jeg hadde en slik utfordring – et slikt problem! – da jeg kom til Vibeke. Jeg opplevde skyldfølelse over å ikke mestre dette selv, og skammet meg over å gjenta mønsteret uten å kunne komme ut av det. Hos Vibeke ble jeg møtt med en åpenhet og fordomsfrihet som gjorde det mulig for meg å fortelle uten å forklare, og etter hvert begynte jeg å finne mine egne forklaringer og forståelser. Det gikk opp for meg hvorfor jeg satt fast i det samme sporet, og jeg fikk hjelp til å se at det fantes en vei ut. Etter noen måneder, etter 4 lange samtaler, kan jeg nå si at jeg ikke lengre er fanget av mine egne tanker. Anonym

Det å velge coach fordi man føler man står fast på noe var et bevisst valg etter å ha lest om livsstilscoach i Tara. Jeg valgte All or Nothing Coaching fordi nettsiden så spenstig ut og appellerte til min væremåte. Gjennom timene er jeg blitt klar over mange av mine mekanismer som både fremmer og hindrer meg i mine valg. Jeg har og blitt bevisst hva jeg ønsker å «henge» meg opp i av det som skjer rundt meg, altså hva jeg velger å fokusere på.  Jeg vil anbefale Vibeke fordi hun har en energi og utstråling som gjør meg godt. Hun er god på spørsmål og avklaringer. Siv Gunhild

Vibeke er en god støtte person som belyser og tar tak i det som er essensielt. Hun har gitt meg verktøy som jeg kan bruke i mange situasjoner og gir hjelp og tar tak i mulighetene, og har fått meg til å se situasjoner i livet mitt klart. Dette har ført til at jeg har fått mot til å ta viktige valg og ser løsninger jeg ikke før var klar over fantes. Samarbeidet har vært til uvurderlig hjelp for meg, og jeg vil anbefale Vibeke på det aller varmeste. Solfrid Olsen

Vibeke var min mentor under NLP Meta Practitioner. Hun er trygg i sin coach-rolle og ga meg følelsen av at akkurat jeg skulle lykkes med gjennomføring av kurset. Vibeke har mye energi, gir mye av seg selv og det er lett å få tillit til henne. Hun skaper lett engasjement og hun utfordret meg hele tiden. Det var krevende, lærerikt og flott å jobbe med Vibeke. Tove Mowé

Rull til toppen