Coaching tips

Vibeke er en personlig coach og bedriftscoach som coacher ledere og ansatte

Hverdagsverktøy og coaching tips fra coachingkontoret!

Her vil du få enkle coaching-tips du kan bruke i hverdagen, enten på jobb eller privat.

Jeg ønsker å gjøre en forskjell for de menneskene jeg er så heldig å få samarbeide med. Min motivasjon for å skrive er at jeg i eget liv og i prosesser med coachingkunder ofte opplever hvor lite som skal til før det skjer positive endringer. Det jeg skriver vil derfor ha grunnlag i egne erfaringer, samt erfaring fra coachingsamtaler.
Artiklene med coaching-tips passer for deg som ønsker påfyll og inspirasjon til å gjøre små endringer i hverdagen. 

Temaer du vil finne her vil handle om påvirkning av eget liv, både på jobb, privat og karriere. Det jeg skriver om i artiklene er basert på mine tanker og refleksjoner og er ikke nødvendigvis «sannhet», men det er allikevel mitt mål å gi deg noen aha opplevelser.

Rull til toppen