leaves, books, color

Synes du livet er som høsten? Med mørke kvelder og morgener, regn som pisker på ruten, og vind som blåser løv av trærne?

Da må du tenke på følgende; høsten er ikke bare mørk, våt og tung. Høsten er de mest nydelige fargene, sol, blå himmel og frisk morgenluft.

Det er ikke alltid like lett å huske alt det fantastiske med høsten når det er mørkt ute og regnet høljer ned tredje dag på rad. Allikevel bør du gjøre det. Og det er faktisk litt enklere enn du tror.

Det er noen ting som vil gjøre oss gladere som vi kan påvirke og andre ting må vi bare akseptere. Livet blir preget av hva du velger å fokusere på. Fokuserer du på regn, mørke og svart asfalt, da får du gjerne et humør og energi deretter.
Men fokuserer du på innekosevær, stearinlys, høstfarger og knitrende kubber i peisen, ja da vil det gi oss en mer positiv følelse, humør og opplevelse!
Og akkurat som med høsten så gjelder det alt rundt oss i livet.

Coaching tips for å få en fin høst med vakre høstfarger

Ta ansvar for egen hverdag

Vi kan selv tenke annerledes om situasjoner, relasjoner og oss selv, og plutselig få det bedre, både på jobb og i privatlivet! I coachingen er jeg opptatt av enkle verktøy som gir deg disse positive, energigivende og effektive endringer.

Som du vet skjer det ingenting dersom du ikke selv tar eierskap og ansvar for egen hverdag. Det er (dessverre) ikke sjefens ansvar, det er heller ikke kollegaenes, partnere, foreldre, barn, venner, eller andre rundt oss sitt ansvar, å gi oss bra og glad dager. Det er opp til hver og en av oss.

Så befriende enkelt. Og likevel noen ganger så vanskelig. Det er lettere å legge ansvaret på andre for om vi selv skal ta ansvar så kreves det innsats og endring.

Få en fin høst med enkle coaching tips fra hoppende glad coach Vibeke

Enkle coachingtips for en lettere høst

Start i det små og gjør noe små og enkle endringer i hverdagen. Når du gjør endringer i ditt liv, får det ofte smitteeffekt på andre. Og denne «energismitten» er utelatende positiv og danner en god sirkel av positivitet og glede.

For vi vil jo smitte andre med godt humør, og gode opplevelser, ikke sant?

Ett konkret tips er å bruk høsten, hverdagen og livet på aktiviteter og folk som gjør deg bra og glad!
Lag deg en (lang) liste med ting som du liker å gjøre, samt navn på personer som du liker å være sammen med.

Velg deg ut minst 1 ting hver eneste dag, som du prioriterer å gjøre for deg selv! 

Ønsker du hjelp med motivasjon og gjennomføring kan du booke en time med personlig coaching

Skroll til toppen