Vibeke Arntzen Fredriksen

All or Nothing Coaching AS

Vibeke Arntzen Fredriksen

Mitt navn er Vibeke Arntzen Fredriksen. Jeg er sertifisert coach DNCF og synes det er veldig motiverende å kunne bidra til andre menneskers utvikling og endring gjennom coachingen.

Etter 20 år med tallknusing, økonomi, regnskap og administrasjon ønsket jeg å jobbe med mennesker. Jeg ønsket å bidra til en enklere hverdag for ledere og ansatte, øke motivasjon og resultater til et team og hjelpe ansatte til å bli tryggere og tydeligere i den rollen de har eller i en ny rolle i fremtiden. Jeg har selv skiftet karrierevei og vet hvilke tanker du sitter med.

10 års bred og allsidig erfaring som coach.

Med 10 års bred og allsidig erfaring som coach, i tillegg til ulike roller som ansatt og leder i bedrift, kan jeg også hjelpe deg du er. Min tidligere arbeidserfaring tar jeg med inn i møte med deg.

Som personlig coach er jeg opptatt av at du skal få riktig verktøy til riktig tid. Mitt mål er at du skal gjøre endringer som gir deg mer energi, samt bli mer bevisst på hva som er viktig for deg i ditt liv.

Personlig coaching vil hjelpe deg å bli mer bevisst dine verdier, egenskaper, mønster, prioriteringer og valg. Du vil rett og slett få bedre struktur i hverdagen og eget liv. Personlig coaching vil trene deg til å bli tydeligere, samt bedre til å stille gode spørsmål og ikke minst reflektere over disse.

Som personlig coach vil jeg hjelpe deg å ta et skritt tilbake, slik at du får et bedre perspektiv og ser dine muligheter tydeligere. Når du får bedre oversikt er det lettere å se muligheter samt finne gode løsninger som fremmer positive endringer. 

Støttende og utfordrende

Som coach og person er jeg opptatt av å være støttende og utfordrende, slik at du oppnår dine mål, samt får verktøy til å stå i de endringene som kreves, og ønskes i din hverdag som medarbeider, leder og privatperson.  

Jeg er positiv, allsidig, aktiv, kreativ og tydelig. Som coach er jeg bevisst på å bruke tiden på folk og aktiviteter som gjør meg bra og glad og dette er også noe jeg kan hjelpe deg med.

All or Nothing, hva velger du?

Firmanavnet «All or Nothing Coaching», handler om at vi alle har et valg i eget liv. Vi kan ha fokus på alt eller ingenting. 

Vil du fokusere på nothing? Alt du ikke kan, ikke får til, ikke har eller ikke er? 

Eller vil du ha fokus på ALL, alt du har, alt du får til, alt du kan, vil og alt du er! 

Hva vi velger å ha fokus på, bestemmer hvordan livet blir!
Hva velger du?

Jeg tilbyr coaching med fysisk oppmøte med «kontortalk» i Oslo, «walk and talk» ute i naturen i Oslo eller online coaching der du er.

Jeg håper jeg får gleden av å samarbeide med deg!

Vibeke Arntzen Fredriksen sertifisert Coach DNCF

Coach skole

CoachTeam
Meta NLP Practitioner

Meta NLP Master Practitioner
Nevro semantikk 
Forhandlingsteknikk
Presentasjonsteknikk
Teamcoaching
Endringsledelse
Executive Coach

Jeg er sertifisert av Den Norske Coach Forening og følger DNCFs bransjestandard. 

Extras

ACMC Meta-Coach
Grunnkurs i Fitness på NIH
4mat, Mastering Training Design fra CoachTeam/AboutLearning
Registrert HelseCoach DNCF 
Assistent for Coachteam på NLP Practitioner
Teamleder CoachTeam/UIA, på Kreativ ledelse Coaching
Instruktør Friskis og Svettis, grunnkurs og sirkeltrening

Jobb

Jeg startet min karriere som 12 åring i min fars bedrift, Fiskematcentralen AS og jobbet der i alle roller/stillingen. Jeg var i produksjon på gulvet med gutta, sjåfør, regnskapsansv. og styremedlem.

Jeg har vært avdelingsleder for SATS regnskap med personalansvar for 15 personer.

Jeg har vært økonomisjef  i OFF Piste eventbyrå og bidratt på flere event i tillegg til rollen min.

Fun facts

Avhengig av frisk luft, aktivitet, dagslys og natur!
Sunget i pikekor
Danset 1 år på folkehøyskole
Padler kajakk
Trent Kickboksing
Vært fender på Færderseilasen
Hoppet Kollensvevet
Gått Norge på tvers
Har klatrekurs og båtførerbevis
Har hengekøye og stortrives på tur
Jeg har blitt transportert i: helikopter, sjøfly, ribb luftballong, limosine.
Har prøvd rafting  
Sett the big 5 på safari

Har du lyst til å samarbeide med meg?

Jeg ønsker å bidra til at du med coaching får utvikling og mer energi, ved å gjennomføre aktive tiltak i din hverdag!
Vibeke Arntzen Fredriksen i All or Nothing Coaching AS hjelper bedrifter og private personer med å nå sine mål med gode coaching verktøy
Vibeke Arntzen Fredriksen
Coach og positiv pådriver
Rull til toppen