All or Nothing Coaching AS

Vibeke Arntzen Fredriksen

Mitt navn er Vibeke Arntzen Fredriksen grunder av All or Nothing Coaching AS og sertifisert coach gjennom Den Norske Coach Forening.  Jeg har 12 års erfaring som coach, og stortrives med å bidra til andre menneskers positive utvikling. Jeg er utrolig takknemlig og ydmyk for alle som velger meg som coach, det gir meg energi og motivasjon å få lov til å støtte og jobbe med andre mennesker i endring og vekst.

Jeg har 20 års erfaring med tallknusing, økonomi, regnskap og administrasjon, men har alltid ønsket å jobbe med mennesker. Jeg ønsker å bidra til positiv endring og resultater både i privatlivet og på arbeidsplassen. Gjennom coachingprosessen er ønsket mitt å bidra til å gjøre deg tryggere og tydeligere i de rollene du har privat og ikke minst på jobb. Ønsker du som meg å skifte karrierevei, deler jeg gjerne av min erfaring. 

12 års bred og allsidig erfaring som coach.

Min erfaring som coach, i tillegg til min erfaring fra ulike jobbroller som ansatt og leder i bedrift, gjør at jeg har allsidig og bred forståelse for ulike problemstillinger og utfordringer. Jeg har i tillegg 53 års livserfaring så min ryggsekk har tyngde, og er pakket med kunnskap og kreative løsninger.

Som coach er jeg opptatt av at du skal få riktig verktøy til riktig tid. Mitt mål er at du skal gjøre endringer som gir deg mer energi, samt bli mer bevisst på hva som er viktig for deg i ditt liv.

Coaching vil bidra til at du blir mer bevisst på dine verdier, egenskaper, strategier, prioriteringer og valg. Du vil bli mer bevisst i din hverdag og ditt liv. Coachingen vil bevisstgjøre deg slik at blir tydeligere, samt bedre til å stille gode spørsmål og ikke minst reflektere over disse.

Støttende og utfordrende
Som coach og person er jeg opptatt av å være støttende og utfordrende, slik at du oppnår dine mål. Jeg gir deg riktige verktøy til å stå i de endringene som du opplever i din hverdag.

Jeg er positiv, allsidig, aktiv, kreativ og tydelig. Det er viktig for meg å bruke tiden min på folk og aktiviteter som gjør meg bra, og dette ønsker jeg å bidra til at du også får fokus på. 

All or Nothing, hva velger du?

Firmanavnet «All or Nothing Coaching», handler om at vi alle har et valg i eget liv. Vi kan ha fokus på alt eller ingenting. 
Vil du fokusere på nothing? Alt du ikke kan, ikke får til, ikke har eller ikke er? 
Eller vil du ha fokus på ALL, alt du har, alt du får til, alt du kan, vil og alt du er! 

Hva vi velger å ha fokus på, bestemmer hvordan livet blir!
Hva velger du?

Jeg tilbyr coaching til hele Norge og har 3 ulike møteplasser:  «kontortalk» i Oslo, «walk and talk» ute i naturen i Oslo eller online coaching der du er.

Mine kunder kommer som privatpersoner, eller som ansatte i bedrift, men vi vil alltid jobbe helhetlig om at jobb og privatliv må være i balanse for å ha det bra.

Jeg håper jeg får gleden av å samarbeide med deg!

Vibeke Arntzen Fredriksen sertifisert Coach DNCF

Coachutdanning

CoachTeam
Meta NLP Practitioner

Meta NLP Master Practitioner
Nevro semantikk 
Forhandlingsteknikk
Presentasjonsteknikk
Teamcoaching
Endringsledelse
Executive Coach

Jeg er sertifisert av Den Norske Coach Forening og følger DNCFs bransjestandard. 

Extras

ACMC Meta-Coach
Grunnkurs i Fitness på NIH
4mat, Mastering Training Design fra CoachTeam/AboutLearning
Registrert HelseCoach DNCF 
Assistent for Coachteam på NLP Practitioner
Teamleder CoachTeam/UIA, på Kreativ ledelse Coaching
Instruktør Friskis og Svettis, grunnkurs og sirkeltrening

Jobb

Jeg startet min karriere som 12 åring i min fars bedrift, Fiskematcentralen AS og jobbet der i alle roller. Jeg var i produksjon på gulvet med gutta, sjåfør, regnskapsansvarlig og styremedlem.

Jeg har vært avdelingsleder for SATS regnskap med personalansvar for 15 personer.

Jeg har vært økonomisjef  i OFF Piste eventbyrå og bidratt på flere eventer i tillegg til rollen min.

Jeg liker variasjon, aktivitet og å ha det gøy på jobb!

Fun facts

Avhengig av frisk luft, aktivitet, dagslys og natur!
Sunget i pikekor
Danset 1 år på folkehøyskole
Padler kajakk
Trent Kickboksing
Vært fender på Færderseilasen
Hoppet Kollensvevet
Gått Norge på tvers
Har klatrekurs og båtførerbevis
Har hengekøye og stortrives på tur
Jeg har blitt transportert i: helikopter, sjøfly, ribb luftballong, limosine.
Har prøvd rafting  
Sett the big 5 på safari

Har du lyst til å samarbeide med meg? Send inn kontaktskjema eller ta kontakt!

Scroll to Top