Coaching 1:1, 3 timers workshop

Visste du at med kun 3 timer så kan du få verktøy til å skape endringer som kan gjøre en stor forskjell i ditt liv?

Jeg tilbyr nå 3 timers workshop både til bedrift- og privatkunder. I workshopen vil vi benytte oss av ulike coachingverktøy tilpasset det området du ønsker å arbeide med. For å få utnytte av workshopen er det viktig at du er motivert for å gjøre endringene som kreves. Jeg kan støtte deg, tilby sparring og eventuelt et spark bak – men det er DU selv som må gjøre endringene som skaper forskjellen for deg og de rundt deg! Workshopen tilpasses deg og dine behov.


Det er du som bestemmer tema og mål for workshop - jeg støtter og utfordrer deg!

Vi tilpasser tematikk innenfor hva du ønsker å fokusere på og hva som er ønsket resultat ut av timene. Fokusområdene for workshopen kan være et av alternativene nedenfor, eller kanskje noe helt annet? Kanskje vet du ikke helt hva du trenger eller vil? Da finner vi sammen ut av det!

Livshjul workshop

Kartlegging og skalering av dine livsområder. Verdier, mål og endringer knytter vi opp mot dine livsområder.

Du vil få modeller og verktøy til de områdene du trenger og ønsker fokus på.

Selvfølelse workshop

3 timers styrkeøkt for selvfølelse med ulike verktøy og modeller. Det kan både være selvfølelse i karriere eller i ditt personlige liv.

Du vil få verktøy for å bli tryggere og tydeligere i deg selv.

 

 

Karriere workshop

Du får med deg verktøy/modeller ut ifra de temaene du trenger og ønsker i forhold til din prosess. Eksempler på tema: kompetanse og erfaring – styrker og svakheter/forbedringspotensial –suksesshistorier.

Verdier og hva som er viktig for deg på jobb: muligheter – cv og søknad – intervjutrening – Linkedin og nettverk – valg – m.mer.

Små skritt i riktig retning gjør også en forskjell!

Ta kontakt for pris og tid!

Scroll to Top