Studentcoaching for deg som studerer, og karrierecoaching til deg som skal fra studentlivet og ut i din første fulltidsjobb!

StudentCoaching

Er du student eller på vei ut i voksenjobb og ønsker deg noen gode coachingverktøy?

Bedre struktur i hverdagen

Få oversikt over egen tidsbruk, energilekkasjer og energipåfyll. En strukturert hverdag er ofte mer effektivt og enklere å takle. 

Mindre prestasjonsangst

Vi setter dine tanker og følelser i system. Du får oversikt, eierskap og kan selv kontrollere hva og hvem som påvirker deg.

Motivasjon og fokus

Når vi er fokusert og får ting unna vil vi oppleve mestring. Mestring gir energi og motivasjon. Det er ganske enkelt, men noen ganger vanskelig å få til på egenhånd. 

Karrierecoaching

Jeg jobber allsidig og bredt med karrierecoaching.
Kanskje vet du ikke helt hva du vil?  Bevisstgjøring, kartlegging, og intervjutrening. Det du trenger!

Trygghet i jobb

Å gå fra å være student til å gå ut i yrkesliv og karriere kan være skummelt. Men det å ha verktøy og støtte i startfasen kan gjøre en forskjell for deg. 

Karrierecoaching til studenter

Fra student til voksenjobb....

Studietiden kan være både spennende og utfordrende, og det er en periode i livet hvor mange endringer skjer i løpet av kort tid. Kanskje er du snart ferdig med studiene og skal ut i arbeidslivet? Overgangen fra student til jobbsøker kan oppleves som overveldende, og det kan være vanskelig å vite hvor man skal starte. Jeg har mange års erfaring med karrierecoaching og har bistått mange med veivalg i karrieren. Sammen kan vi finne ut hvor du vil i karrieren, og hvilke steg som kan ta deg dit.

Studentcoaching og karrierecaoching til student

Coaching kan brukes til å løse små og store utfordringer i hverdagen, det viktigste er at du er motivert for endring.

Coaching handler om å bruke mentale verktøy som fremmer handling og endring, og kan brukes i de fleste situasjoner. Gjennom samtaler og bruk av coachingverktøy økes din følelse av mestring og motivasjon. Å oppleve mestringsfølelse og at man lykkes er veldig viktig for vår mentale helse. Det kan gjøre oss mindre deprimerte og minke følelsen av angst. Det kan derimot være skummelt å sette seg mål og gå «all in» for å nå de. Store mål kan brytes ned til mindre delmål, og med riktig mentale verktøy er ingenting umulig. Coaching gir deg enkle verktøy som kan bidra til en STOR forskjell for deg.

Savner du å ha noen som gir deg objektiv støtte og konstruktive verktøy?

All or Nothing KONSULENT

Jeg har forståelse for at du som student kanskje ikke har så mye å rutte med etter husleien og strøm og andre kostnader er betalt. Men økonomi utelukker jo ikke at du ikke ønsker støtte, sparring og veiledning.
Jeg tenker at du som er «UNG og LOVENDE» er vår viktigste ressurs, og derfor har jeg nå rabattert pris på noen timer i kalenderen hver måned øremerket deg som student og ung voksen.
Jeg tenker dette er vinn-vinn, jeg «tar vare på» deg nå, du «tar vare på» meg når jeg blir gammel:) 
I tillegg liker jeg å jobbe med unge som ser og har alle muligheter foran seg!

Jeg har 12 års erfaring som coach, og har jobbet med et bredt utvalg av temaer. Vi jobber alltid helhetlig med personlig og student/karrierecoaching. I coaching hos meg vil du være i gode hender, og jeg stiller med heiarop, støtte eller et spark bak – avhengig av dine behov og ønsker. Det er veldig viktig for meg at du får valuta for investert tid og penger, og at du skal oppleve en forbedret hverdag. Du kan lese er om meg her

Vil du samarbeide med meg? Send inn skjema nedenfor og jeg sender deg mer info!

Skroll til toppen