All or Nothing KONSULENT

All or Nothing KONSULENT

Hva og når har dere behov for ekstern hjelp?

All or Nothing konsulent er en tjeneste til din bedrift i travle perioder hvor dere trenger et klokt hode, en positiv bidragsyter, en administrator, en prosjektleder, en selvgående do’er, en kreativ lagspiller… eller kanskje noe helt annet😉

 

Hva kan All or Nothing Konsulent bidra med?

 • ALLsidig og bidrar der skoen trykker og med det som trengs!
 • Ikke redd for å bli møkkete på hendene, brette opp ermene eller ta i et tak😊
 • 20 års næringslivsbakgrunn fra økonomi, regnskap og administrasjon, hvor jeg har hatt ulike roller i ulike bransjer og miljø.
 • Jeg startet min karriere som 12 åring i min fars bedrift Fiskematcentralen AS, og jobbet der i flere roller.
 • Allsidighet i roller fra bens barn av; produksjon på gulvet med gutta, sjåfør, regnskapsansvarlig og styremedlem.
 • Avdelingsleder for SATS regnskap med personalansvar for 15 personer.
 • Økonomisjef i OFF Piste eventbyrå og bidratt på flere eventer i tillegg til ansvaret for økonomien i selskapet.
 • Bred erfaring med coaching/karrierecoaching av ulike mennesker. 
 • Rekrutteringsprosesser 
 • Sparring daglig leder – mange av mine coachingkunder er bedriftseiere.
 • Stortrives også med det kreative, både idemyldring, farger, bilder og oppsett og har laget min egen webside, samt hjulpet en kollega.
 • Drevet eget selskap de siste 14 årene fra All or Nothing Coaching AS, samt at jeg har mitt konsept Hinderløypa.
 • Hinderløypa er et konsept for team som ønsker en artig teamaktivitet for samspill, og utvikling.

Hvordan kan vi samarbeide?

Jeg kan leies inn på timer, dager, uker, eller inngå fast leieavtale over tid. Vi avtaler etter deres behov og min kapasitet.
Dere får faktura på avtalte timer fra mitt selskap, så dere har ikke arbeidsgiveransvaret for meg.

I tillegg til konsulentoppdrag fortsette med coachingkunder – så konsulenttjenesten er ADD on til dagens tjenester.

Mitt mål er å jobbe med utvikling av mennesker og prosesser, ha varierte og aktive dager, samt ha det gøy på jobb!

Eksempel på oppdrag All or Nothing Konsulent

Akkurat nå har jeg et ALLsidig oppdrag for bedrift 1-2 dager i uken, hvor jeg bistår de med å effektivisere rutiner, HMS, holde i prosjekter som ny logo, opplæringsvideoer, profilering,  samt forbedre on/off-boardingprogrammet for bedriftens 65 ansatte.

Ta kontakt så tar vi en prat!

Så lenge jeg har tilgang på kaffe er jeg effektiv og selvgående!

All or Nothing KONSULENT

Referanse fra tidligere konsulentoppdrag

Vibeke er en fornøyelse å jobbe med! I tillegg til å ha hatt Vibeke som student på CoachAkademiet, har jeg gleden av å ha henne som administrativ hjelp og samarbeidspartner i CoachTeam as – House of Leadership. Vibekes energi og humør i tillegg til hennes evne til å finne løsninger og være kreativ gjør henne til en ypperlig fasilitator.

Som coach er hun lyttende og støttende og vi får svært gode tilbakemeldinger fra hennes coacheer. Vibeke er effektiv, evner å raskt få oversikt samtidig som hun finner praktiske gode løsninger. Jeg anbefaler Vibeke til deg som ønsker en coach som utfordrer deg med humør og tilstedeværelse. Jeg anbefaler Vibeke til deg som skal ha en workshop og ønsker en fasilitator som byr på seg selv og sørger for at dere oppnår gode resultater. Lene Fjellheim i CoachTeam AS

Skroll til toppen