Kampanje høstprosess 2021

grass, tree, natural-477932.jpg

Er du klar for en coronafrisk høst med ny giv og energi?

  • Ønsker du deg mer work/life balanse og tydelig skille mellom privatliv og jobb?
  • Klar for å forlenge energien som du forhåpentligvis har ladet opp i sommer?
  • Trenger du verktøy for selvledelse og vil i gang med energigivende aktiviteter og tiltak?
  •  Vurderer et karriereskifte? Ønske om mer motivasjon i den jobben du har?
  • Er du leder og trenger verktøy for å motivere dine medarbeidere?
  • Startet i ny jobb under corona og kjenner på utrygghet i jobbroller?
  • Har du hatt det ganske greit, men nå vil du at resten av 2021 og ikke minst 2022 skal bli great?

Uansett hva du ønsker endring på, coaching har god effekt på alle typer endringsprosesser både privat og i jobb eller bedrift!

Året 2020 ble nok ikke som forventet for noen av oss. Men du har muligheten til å påvirke hvordan ditt 2021 blir, på jobb og privat.
Kanskje tenker du at 2021 ikke har startet som ønsket, men husk at året har 12 måneder og det er fortsatt flere mnd igjen, så du har mange muligheter til å få et godt år i år, og ikke minst gjøre endringer nå slik at du benytter tiden og legger lista for et super dupert neste år, 2022! 

Coaching er en prosess hvor vi ser etter muligheter og løsninger.
Vi har ennå så mange muligheter og dager som vi kan påvirke til det bedre! Ikke slipp alle mulighetene, men gjør noe aktivt med de!

Coachingprosessen gir verdifulle verktøy, og energigivende samtaler i hele 2021.

Du kan komme som privatkunde eller gjennom din arbeidsgiver. Det eneste jeg forventer av deg er at du er motivert og klar for å gjøre endringer. Du vil få  støtte og bli utfordret og hos meg blir du sett og hørt. Du får verdi, verktøy og et velment spark der du trenger det. Tema bestemmer du, jeg har allsidig og bred erfaring. Verktøyene du får gjennom prosessen vil du ha for alltid i din verktøykoffert,  og kunne bruke i alle situasjoner eller sammenhenger i livet,  både på jobb og privat.  

Hvordan og hva inneholder coachingprosessen

Coachingprosessen inneholder  9 klokketimer coaching, vi blir sammen enige om hvor vi møtes og hvordan timene disponeres.  
Vi jobber målrettet mot dine mål for dette året.  Befinner du deg ikke i nærheten av Oslo er det fullt mulig å ha kun onlinetimer, det funker fint så lenge vi har lyd og bilde.   Vi starter alltid med en kartleggingstime og skulle du etter denne ikke ønske å fortsette er det helt ok, da betales kun for denne timen. Jeg tilbyr også enkelttimer eller mindre prosesser.

Coach med 10 års erfaring, sertifisert av DNCF

Mitt navn er Vibeke Arntzen Fredriksen. Jeg er sertifisert coach DNCF og har jobbet med store og små bedrifter, samt forskjellige forbund. Se hvilke bedrifter jeg har jobbet med og hva de sier om coaching i bedrift. Les også mine referanser fra coaching 1:1 kunder.
Du kan forvente at jeg går ALL inn for deg. Jeg vil utfordre, støtte og heie på deg. Jeg vil at du skal lykkes og jeg vil gjøre mitt for at det blir verdt din investering av tid og penger. Jeg er opptatt at veien mot målet er en viktig del av prosessen og at det skal være gøy underveis. Vi skal jobbe strukturert og mulighetsorientert. 
Jeg lover å gjøre mitt at du blir fornøyd med coachingprosessen! 

Jeg tar inn kunder fortløpende og tilbudet gjelder til prosessene fylt opp.

Rull til toppen