Coachingprosess for mer motivasjon og energi!

Er du klar for ny giv og mer energi på jobb og privat?

  • Ønsker du deg mer work/life balanse og et tydelig skille mellom privatliv og jobb?
  • Føler du behov for å sortere tankekaos, slik at det blir tydeligere hva som er viktig for deg? 
  • Trenger du verktøy for selvledelse og vil i gang med energigivende aktiviteter og tiltak?
  • Vurderer et karriereskifte? Eller ønsker du mer motivasjon i den jobben du allerede har?
  • Er du leder og trenger verktøy for å motivere dine medarbeidere? 
  • Noen av dine medarbeidere som trenger, og fortjener coaching og personlig utvikling?
  • Har du startet i ny jobb og kanskje kjenner du på utrygghet i dine nye jobbroller?
  • Vil du gå fra å ha det greit til «great»?

En coachingprosess har god effekt på endringer privat, i jobb og ny karriere.

Endringer i verden og her hjemme, pga. pandemi, klima, uroheter og annet, har for meg og kanskje for deg satt livet vi lever i et større perspektiv.  Kanskje kjenner du på at det nå,  mer enn noen gang er viktigere å gripe de mulighetene vi får og har, mens vi har de?

Vi har i stor grad muligheter til å påvirke hvordan livet blir, på jobb og privat. Om du tenker at du ikke er der du ønsker privat eller i jobb, så husk at livet har mange dager, og at hver dag er en ny mulighet.

Jeg er klar for å gi deg verktøy for å finne og gripe dine muligheter og jeg håper jeg får gleden av å samarbeide med deg om jeg er riktig coach for deg.

Før jeg startet hos Vibeke var jeg tydelig på at jeg ønsket meg noe mer enn en «hyggelig kaffeprat» og at jeg ville ha konkrete verktøy jeg kunne jobbe med og bruke i hverdagen. Det fikk jeg absolutt! Vibeke er en coach som genuint bryr seg om de hun jobber med. Hun er varm, raus og genuin – samtidig som hun er tydelig og tør å utfordre deg. Hun heier og støtter deg frem – uansett hva målet ditt måtte være. Takket være henne har jeg turt å både ta og å stå i tøffe valg, som gjør at jeg nå går en veldig spennende tid i møte! Anbefaler Vibeke på det varmeste! <3

En coachingprosess hos meg gir deg verdifulle verktøy, og energigivende samtaler med mål om positive endringer og utvikling!

Du kan komme som privatkunde eller gjennom din arbeidsgiver. Det eneste jeg forventer av deg er at du er motivert og klar for å gjøre endringer. Hos meg blir du støttet og utfordret, du blir du sett og hørt. Jeg gir deg verdi, verktøy og et velment «spark»  der du trenger det. Tema bestemmer du, jeg har allsidig og bred erfaring. Verktøyene du får gjennom prosessen vil du ha for alltid i din verktøy koffert.  Verktøyene kan du bruke i alle situasjoner eller sammenhenger i livet nå, eller senere,  både på jobb og privat.  

Hvordan og hva inneholder coachingprosessen

I en coachingprosess er det du som bestemmer tematikk og hva du ønsker. Vi jobber hver samtale målrettet mot dine mål. Vi starter alltid med en kartleggingstime og skulle du etter denne ikke ønske å fortsette er det helt ok, da betales kun for denne timen. Det er også mulig med enkelttimer dersom jeg har kapasitet utover prosesser.

Eksempler på prosesspakker:
Kickstart  – 3 samtaler a 90 min.
Kom godt i gang –  6 samtaler a 90 min. 
Klar for mange gode og konkrete verktøy 9 samtaler a 90 min.
Klar for å gå «All in» 12 samtaler a 90 min –  jeg følger deg et helt år fra du starter – du kan starte når i året du vil. les mer her

Prosessene selges både til privatpersoner og til ansatte i bedrift – les gjerne mer om mine bedriftstjenester.
Timer bestiller du i min onlinekalender. Vi kan møtes på mitt kontor i Nydalen, online eller som walkandtalk. 

Jeg har 14 års coacherfaring og er sertifisert av Den Norske Coach Forening

Mitt navn er Vibeke Arntzen Fredriksen. Jeg er sertifisert coach DNCF og har gode referanser fra mine kunder som er både privatpersoner og bedrifter. Se hvilke bedrifter jeg har jobbet med og hva de sier om coaching i bedrift. Les også mine referanser fra coaching 1:1 kunder.

Du kan forvente at jeg går ALL inn for deg.
Jeg vil utfordre, støtte og heie på deg for mitt mål er at lykkes med dine mål.
Veien mot målet er en viktig del av prosessen og sammen lager vi en givende prosess for deg.
Vi jobber strukturert og finner dine muligheter.

Jeg har alltid mål om å gi deg verdi slik at det blir verdt din investering av tid og økonomi.

Jeg tar inn kunder fortløpende - send inn skjema om du ønsker uforpliktende info og pris!

Skroll til toppen