Bruk dine muligheter - Kampanje coachingprosess

grass, tree, natural-477932.jpg

Er du klar for ny giv og mer energi på jobb og privat?

  • Ønsker du deg mer work/life balanse og et tydelig skille mellom privatliv og jobb?
  • Klar for å forlenge energien som du forhåpentligvis har ladet opp i sommer?
  • Trenger du verktøy for selvledelse og vil i gang med energigivende aktiviteter og tiltak?
  •  Vurderer et karriereskifte? Eller ønsker du mer motivasjon i den jobben du allerede har?
  • Er du leder og trenger verktøy for å motivere dine medarbeidere? Eller har du ansatte som trenger og fortjener coaching?
  • Startet i ny jobb under corona og kjenner på utrygghet i jobbroller?
  • Har du hatt det ganske greit, men nå vil du at resten av 2021 og ikke minst 2022 skal bli great?

Uansett hva du ønsker endring på, coaching har god effekt på alle typer endringsprosesser både privat og i karriere.

Året 2020 ble nok ikke som forventet for noen av oss. Men kanskje satt pandemien livet vi lever i perspektiv, slik at du som meg kjenner at vi må gripe de mulighetene vi får og har. Jeg tror på viktigheten av å leve det livet vi ønsker, leve det her og nå og leve i nuet! Vi har i stor grad muligheter til å påvirke hvordan livet blir, på jobb og privat. Kanskje tenker du at du ikke er der du ønsker, men husk at livet har mange dager, så hver dag er en ny mulighet!  Jeg gir deg verktøy for å finne og gripe dine muligheter!

Coaching er en prosess hvor vi ser etter muligheter og løsninger.
Vi har ennå så mange muligheter og dager som vi kan påvirke til det bedre! Ikke slipp alle mulighetene, men gjør noe aktivt med de!

Coachingprosessen gir verdifulle verktøy, og energigivende samtaler.

Du kan komme som privatkunde eller gjennom din arbeidsgiver. Det eneste jeg forventer av deg er at du er motivert og klar for å gjøre endringer. Du vil få støtte og bli utfordret, du blir du sett og hørt. Du får verdi, verktøy og et velment «spark»  der du trenger det. Tema bestemmer du, jeg har allsidig og bred erfaring. Verktøyene du får gjennom prosessen vil du ha for alltid i din verktøykoffert,  og kunne bruke i alle situasjoner eller sammenhenger i livet,  både på jobb og privat.  

Hvordan og hva inneholder coachingprosessen

Coachingprosessen til kampanjepris inneholder 4 samtaler a 90 min.   Vi jobber målrettet mot dine mål. Vi starter alltid med en kartleggingstime og skulle du etter denne ikke ønske å fortsette er det helt ok, da betales kun for denne timen. Jeg tilbyr også enkelttimer for sparring dersom jeg har kapasitet. Timer bestiller du i min onlinekalender. Vi kan møtes på mitt kontor i Nydalen, online eller som walkandtalk. 

Coach med 10 års erfaring, sertifisert av DNCF

Mitt navn er Vibeke Arntzen Fredriksen. Jeg er sertifisert coach DNCF og har jobbet med store og små bedrifter, samt forskjellige forbund. Se hvilke bedrifter jeg har jobbet med og hva de sier om coaching i bedrift. Les også mine referanser fra coaching 1:1 kunder.

Du kan forvente at jeg går ALL inn for deg. Jeg vil utfordre, støtte og heie på deg. Jeg vil at du skal lykkes og jeg vil gjøre mitt for at det blir verdt din investering av tid og penger. Jeg er opptatt at veien mot målet er en viktig del av prosessen og at det skal være gøy underveis. Vi skal jobbe strukturert og mulighetsorientert. 
Jeg lover å gjøre mitt at du blir fornøyd med coachingprosessen! 

Jeg tar inn kunder fortløpende og tilbudet gjelder til prosessene fylt opp.

Rull til toppen