Step by Step Coachingkurs

Step by Step coachingkurs gir deg enkle og effektive coachingverktøy til bruk i din hverdag enten privat, på jobb eller ny karriere!

Med grunnlag i 11 års erfaring som coach for privatpersoner, medarbeidere og mellomledere har jeg forstått et behov for coachingverktøy som er enkle og konkrete. Som tar deg fra A til Å, Step by step.
Vi kan lese og høre om tips og verktøy, men mange av oss lærer best ved å faktisk forstå hva vi må gjøre for å oppnå det vi ønsker. Vi kan forstå hva, og hvorfor, men allikevel ikke forstå hvordan vi skal gjøre endringer.

drink, coffee, work-864958.jpg

Stepbystep, få coachingverktøy og en plan for små skritt som kan bidra til stor forskjell - for deg selv, for de rundt deg og hverdagen din!

Stepbystep coachingkurs har 3 kategorier og kurset er tre timer – en kveld. Du vil få modeller og coachingverktøy som du aktivt skal ta i bruk der og da. Vi kan snakke om ting, vi kan tenke på ting, men endring skjer først når vi aktivt gjør tiltak og grep.

Stepbystep coachingkurs kan og være et supplement til individuell coaching, før eller etter kurset dersom du ønsker individuell oppfølging.
Du kan lese mer om individuell coaching her.

Målet er at du etter endt kurs skal ha fått med deg noen gode coachingverktøy rettet mot det kurset du er påmeldt, enten karriere, hverdagslivet eller internt på din jobb. Les mer om andre bedriftstjenester her.

Step by Step coachingkurs
hverdagsverktøy

ferris wheel, entertainment, amusement park

Livet er som en karusell, det går opp og det går ned og opp igjen! På dette kurset får du
enkle verktøy for selvledelse i hverdagen.
Bedre selvledelse bidrar til at vi blir tryggere, og tydeligere. Bli bevisst hva som er riktig og viktig for deg i ditt liv! Det som er bra er at det er du som har ansvar for ditt, det er så enkelt men noen ganger også så vanskelig. Men med noen gode verktøy vet jeg det blir lettere å holde fokus på riktig og viktig for deg!

Meld din interesse i skjema nedenfor så blir du informert når dato er satt!

kl. 17.30 til 20.30 (3 timer)
Intropris kr 1275.- pr person + mva
Sted: Nydalen i Oslo

Step by step coachingkurs karriere/jobb

Høye hæler eller flate sko når du skal være trygg i din rolle

Jeg gir deg mine beste verktøy for å kartlegge og bli bevisst din drømmejobb.
Hvilke kompetanse, erfaring og egenskaper du ønsker å bruke i din jobbhverdag. Hva som er viktig for deg i en ny jobb eller kanskje den du allerede har slik at du opprettholder motivasjon og energi!
Etter endt kurs vil du sitte igjen med din konkrete «jobb-bestilling» som vil være et unikt verktøy i din jobbsøkerprosess, intervjuprosesser, eller som verktøy for forbedring i  den jobben du er i allerede. 

Meld din interesse i skjema nedenfor så blir du informert når dato er satt!

kl. 17.30 til 20.30 (3 timer)
Intropris kr 1275.- pr. person + mva
Sted: Nydalen i Oslo

Step by Step coachingkurs bedriftsinternt

Trenger dine ansatte hverdagsverktøy som gir bedre struktur, fremdrift og fokus? Alle får vi energi og motivasjon av mestring og  av følelsen av å få gjort de oppgavene som er forventet av oss. Få gode verktøy for oversikt, struktur, og handlingsrettet plan for deg og dine kollegaer. Er de ansatte motiverte, og trygge skaper de bedre resultater!

Ta kontakt for å avtale dato for deres ansatte
Intropris kr 1575.- pr deltaker + mva
minimum 6 deltakere /max 20 deltakere
Sted: @deres bedrift 

Små skritt i riktig retning tar oss også til mål og til topps!

Vibeke Arntzen Fredriksen

Jeg er selv en handlingsorientert person og derfor tilbyr jeg nå enkle #Stepbystep coachingkurs til deg som ønsker å gå fra tanke til handling og som ønsker å få konkrete verktøy til din verktøykasse enten privat eller karriere/jobb.  Les mer om meg her

Rull til toppen